Κομμένο και ραμμένο για ροκ σταρ το γαμπριάτικο κοστούμι του Vincent Cassel

Η ενδυματολογική επιλογή του Γάλλου ηθοποιού μας επέστρεψε πίσω στο 1971 και στο γάμο του Mick Jagger.

Σε μία πρώτη ανάγνωση του γάμου του Vincent Cassel με την Tina Kunakey, μπορεί την αμέριστη προσοχή των περισσότερων -δεν βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω- να προσέλκυσε η 21χρονη "γαζέλα" από το Τόγκο της Αφρικής και την Σικελία της Ιταλίας και τα ζουμερά κάλλη της που "ξεχείλιζαν" από το μίνιμαλ νυφικό, ωστόσο σε μία δεύτερη ανάγνωση θα ήταν μέγιστο να σφάλμα να μην δώσουμε τα εύσημα στον γαμπρό για το κομψά αντισυμβατικό στυλ του.

Κομμένο και ραμμένο για ροκ σταρ το γαμπριάτικο κοστούμι του Vincent Cassel

Ο 51χρονος Γάλλος επέλεξε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας -για δεύτερη φορά, ο πρώτος του γάμος ήταν με την Monica Bellucci- με ένα out of the box γαμπριάτικο κοστούμι. Αντί για το κλασικό μαύρο ή μπλε συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο, επένδυσε στη χαλαρή φινέτσα ενός ανοιχτόχρωμου κοστουμιού, φορεμένου πάνω από ένα παστέλ πουκάμισο σε λιλά απόχρωση. Κερασάκι στην τούρτα; Αντί να τυλίξει γύρω από το λαιμό του μια γραβάτα, προτίμησε -επιμελώς ατημέλητα- να αφήσει ξεκούμπωτα τα δύο πρώτα κουμπιά του πουκαμισού.

ΒΕΝΣΑΝ ΚΑΣΕΛ ΣΤΥΛ

Πολλοί παρομοίασαν το look του με την all time γοητεία του Great Gatsby και των αντρών της δεκαετίας του '20 στην πιο αλήτικη εκδοχή τους. Εμάς πάλι μας θύμισε εκείνο του ροκ σταρ Mick Jagger όταν φορώντας ένα μπεζ κοστούμι τριών κομματιών με εμπριμέ πουκάμισο αντάλλαξε όρκους παντοτινής αγάπης με την Bianca, το 1971.

ΒΕΝΣΑΝ ΚΑΣΕΛ ΣΤΥΛ

Και μπορεί ο Cassel να μην φόρεσε γιλέκο, ωστόσο το σύνολό του είχε σημαντικές ομοιότητες με του frontman των Rolling Stones: μαλακή ύφανση, φαρδιά γραμμή, ψηλόμεσο παντελόνι, προβοκατόρικο attitude. Άλλωστε μιλάμε για τον τύπο που κατάφερε να παντρευτεί και να χωρίσει την πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη. 

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.