Το Esquire Summerhouse γιόρτασε με το Iuman το μοντέρνο ανδρικό στιλ

To αντρικό brand εσωρούχων Iuman παρουσίασε την καλοκαιρινή κολεξιόν της στους εκλεκτούς καλεσμένους του Esquire Greece στο Island Private House.

Γράφει: Esquire Editors 27 Ιουνίου 2025

Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και ένα από τα πιο προνομιακά της locations, το Esquire Greece υποδέχτηκε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου τους εκλεκτούς του καλεσμένους στο Esquire Summerhouse. Το Island Private House μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο έμπνευσης και απόλαυσης, αποτυπώνοντας τη μοναδική ματιά του Esquire στο σύγχρονο ανδρικό lifestyle.

Το Esquire Summerhouse αποτελεί τη θερινή μετεξέλιξη του ιδιαίτερα επιτυχημένου Esquire Townhouse. Πιο ανάλαφρο, αλλά εξίσου εκλεπτυσμένο, συνδύασε το urban chic με την αίσθηση της γαλλικής Ριβιέρας, δημιουργώντας μια εμπειρία διασκέδασης και άποψης. 

To Iuman στο πάρτι του Esquire Greece 

Απ' αυτή τη γιορτή για τον σύγχρονο άνδρα και όλα όσα τον εμπνέουν δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το στιλ. Την ανδρική ένδυση "στα καλύτερά της" ανέλαβαν να εκπροσωπήσει η Summer Collection, με λινά, μαγιό και ανδρικά summer αξεσουάρ, του ιταλικού brand Iuman. Όπου Iuman δεν είναι παρά η εξέλιξη του Intimissimi Uomo, του brand που ξεχωρίζουμε για τα μοναδικά του εσώρουχα.

Το Esquire Summerhouse γιόρτασε με το Iuman το μοντέρνο ανδρικό στιλValentiny Photography
Iuman esquire summerhouse
Iuman esquire summerhouseValentiny Photography

Το Iuman φιλοξενεί για το καλοκαίρι μια διευρυμένη γκάμα από ενδύματα, με τα λινά κομμάτια όπως πουκάμισα, κοντομάνικα t-shirts, παντελόνια και βερμούδες, να γίνονται πρωταγωνιστές. Προσφέρει, επίσης, μία πλούσια ποικιλία από μαγιό (boxer και σλιπ) και αξεσουάρ παραλίας όπως πετσέτες, καπέλα και σαγιονάρες, ενώ παραμένει ηγέτης στην κατηγορία του ανδρικού εσωρούχου. 

Iuman esquire summerhouseValentiny Photography
Ιuman Esquire SummerhouseValentiny Photography

Οι celebrities ανακαλύπτουν την καλοκαιρινή συλλογή Iuman 

Το Esquire Summerhouse παρέα με το Iuman γιόρτασαν την ιταλική υπεροχή στην μοντέρνα και κομψή ανδρική ένδυση παρουσιάζοντας τη Summer Collection. Στο χώρο του Iuman κυριαρχούσε η "ζεστασιά" των γήινων υλικών και η φιλική ατμόσφαιρα, που αποκτούσαν ζωντάνια μέσα από τα μοναδικά χρώματα των fashion items και την παιχνιδιάρικη διακόσμηση. 

Το Iuman τράβηξε φυσικά το ενδιαφέρον των εκλεκτών καλεσμένων του Esquire Summerhouse και από τους πρώτους που έσπευσαν να γνωρίσουν από κοντά τις συλλογές της ήταν το ζευγάρι Αθηνά Οικονομάκου και Bruno Cerella, που έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τα κομψά κομμάτια. Το μοντέλο Mary Vitinaros έδειξε να εντυπωσιάζεται από τη σειρά με πουκάμισα από λινάρι και βαμβάκι σε μοναδικά καλοκαιρινά χρώματα ή με ρίγες, αλλά και τα μαγιό βερμούδες με ρίγες και άλλα μοτίβα που μπορούν να κάνουν τέλειους συνδυασμούς με τα πουκάμισα. 

Bruno Cerella Αθηνά Οικονομάκου Valentiny Photography
Bruno Cerella, Αθηνά Οικονομάκου

Bruno Cerella Valentiny Photography
Bruno Cerella

Mary Vitinaros Valentiny Photography
Mary Vitinaros

Leon of Athens έκανε στη δική του αναζήτηση ανάμεσα σε λινά T-shirt και κοντομάνικα polos, ενώ ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η σύντροφός του, Νάσια Παπαϊωάννου, πραγματοποίησαν παρέα την ερευνά τους για αγαπημένα κομμάτια του καλοκαιριού. Ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, ο πρώην πολίστας Κώστας Κοκκινάκης, o personal trainer Μάνος Βροντζάκης, ο σεφ Γιώργος Τσούλης και τα μοντέλα Χαρά Παππά και Άννα Μαρία Ηλιάδου έκαναν επίσης το πέρασμά τους από το Iuman για να γνωρίσουν τη μοναδική συλλογή του για το καλοκαίρι και να πάρουν ιδέες για το στιλ τους - στην περίπτωση των γυναικών, για τα δώρα που θα κάνουν στους αγαπημένους τους! 

Leon Of Athens Valentiny Photography
Leon Of Athens

Δημήτρης Σκουλός Βίβιαν Ρουβέλα Valentiny Photography
Δημήτρης Σκουλός, Βίβιαν Ρουβέλα

Μάνος Βροντζάκη
Μάνος Βροντζάκης

Χαρά Παππά - Άννα Μαρία Ηλιάδου
Χαρά Παππά, Άννα Μαρία Ηλιάδου

Δημήτρης Τσακούμης Αθηνά Οικονομάκου Valentiny Photography
Αθηνά Οικονομάκου, Δημήτρης Τσακούμης

Ηρακλής Τσουζίνοφ Νάσια Παπαϊωάννου
Ηρακλής Τσουζίνοφ, Νάσια Παπαϊωάννου

Κώστας Κοκκινάκης
Κώστας Κοκκινάκης

Iuman Esquire SummerhouseValentiny Photography

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style

Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.

Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.

The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα

Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.

Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025

Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.

Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο

Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.

Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.