Η REPLAY ντύνει και φέτος τον Ολυμπιακό

Η ομάδα παρέλαβε την επίσημη ενδυμασία REPLAY σε μία ξεχωριστή τελετή στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Γράφει: Esquire Editors 17 Σεπτεμβρίου 2018

Με ανανεωμένο συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2020, η REPLAY συνεχίζει, για τρίτη χρονιά, να είναι ο Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικής Ενδυμασίας της ομάδας του Ολυμπιακού και των στελεχών της.

Η REPLAY καλωσόρισε τους παίκτες, παλαιούς και νέους, και παρέδωσε, για μια ακόμη χρονιά, την επίσημη ενδυμασία στην ομάδα, σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, με όλους τους παίκτες, το προπονητικό team και με την παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η REPLAY ντύνει και φέτος τον Ολυμπιακό

Κάθε επίσημη εμφάνιση των παικτών και στελεχών της ομάδας, εντός και εκτός συνόρων, για όλη την διάρκεια της αθλητικής σεζόν 2018-19, θα έχει την υπογραφή ποιότητας του "κόκκινου” brand της REPLAY, με τις ιδιαίτερες κόκκινες λεπτομέρειες που θα την κάνουν να ξεχωρίζει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ REPLAY

Αποκλειστικά ραμμένη στην Ιταλία, η επίσημη ενδυμασία περιλαμβάνει κοστούμι, πουκάμισο, γραβάτα, ζώνη και παπούτσια, με τη μοναδική ταυτότητα και το ξεχωριστό design REPLAY.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ REPLAY

Τα Blue navy κοστούμια με κόκκινη φόδρα και κόκκινο μαντίλι δίνουν έναν επίσημο τόνο στην εμφάνιση της ομάδας. Συνοδευτικές λεπτομέρειες με έντονο χαρακτήρα είναι η κόκκινη γραβάτα και το χαρακτηριστικό μονόγραμμα R στο πέτο, ενώ τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα παπούτσια ολοκληρώνουν το σύνολο με την κόκκινη υπογραφή Replay στο πίσω μέρος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ REPLAY

Επιπλέον, η ομάδα φωτογραφήθηκε φορώντας την casual ενδυμασία Replay, που ντύνει την ομάδα στους εντός συνόρων αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και η οποία αποτελείται από λευκό πολο ή denim πουκάμισο, και Replay Jean παντελόνι από την πρωτοποριακή συλλογή Hyperflex – το πρωτοποριακό 100% ελαστικό υλικό, με μοναδική εφαρμογή, που προσφέρει απόλυτη άνεση στις κινήσεις - και τα δερμάτινα παπούτσια με την κόκκινη υπογραφή Replay στο πίσω μέρος. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.