Η μόδα συναντά την τέχνη στο πολυκατάστημα notos στη Θεσσαλονίκη

Η καρδιά της μόδας χτυπά δυνατά στις εκδηλώσεις της FAB WEEK.

Γράφει: Esquire Editors 09 Σεπτεμβρίου 2018

Το πολυκατάστημα notos στη Θεσσαλονίκη, πιστό για ακόμα μια χρονιά στο ραντεβού του με τους απανταχού λάτρεις της μόδας, γιορτάζει την μόδα και την ομορφιά από τις 6 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.

Η τέχνη, η δημιουργία, η αγάπη, η ομορφιά και η μόδα θα πρωταγωνιστήσουν στις εκδηλώσεις της FAB WEEK. Για μια εβδομάδα, το notos στην Τσιμισκή πραγματοποιεί μια γιορτή αφιερωμένη στους δημιουργικούς ανθρώπους της μόδας και τα περιοδικά, που μέσα από τις σελίδες τους συνεχίζουν να μας εμπνέουν.

Η πρεμιέρα των Fab Events ξεκινά με ένα διασκεδαστικό Cocktail Party το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και καλεσμένους, επώνυμους και ανθρώπους της πόλης! Φωτογραφιζόμαστε με τα αστεράκια Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) και για κάθε φωτογραφία το notos θα προσφέρει στη φιλανθρωπική οργάνωση το αντίστοιχο ποσό.

Η Στοά Χιρς, στο πλαίσιο του event Fabulous Hands, θα διακοσμηθεί με τους πίνακες του Θανάση Λάλα, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τα εργαλεία της δημιουργικότητας ανθρώπων της μόδας, ενώ ταυτόχρονα θα περιέχουν και φράσεις των ίδιων που περιγράφουν τη φιλοσοφία τους .

Ο πάντα δημιουργικός Θανάσης Λάλας, έχοντας επιμεληθεί και όλες τις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων, θα βρεθεί την ίδια ημέρα στο notos για να ζωγραφίσει live ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο. Μια ακόμα ξεχωριστή φωτογραφική έκθεση θα κυριαρχήσει στη Στοά Χιρς. Με όνομα Wink Wink "Η μόδα μας κλείνει το μάτι", άνθρωποι που έχουν "υπηρετήσει" ή εμπνεύσει την μόδα της πόλης με το δικό τους προσωπικό στυλ και τη δική τους αισθητική, κλείνουν το μάτι τους στο φακό του Κώστα Αμοιρίδη! Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου. Παράλληλα, οι επισκέπτες στις 6 και 13 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μέσα σε μια βιτρίνα του πολυκαταστήματος και να πρωταγωνιστήσουν στο δικό τους εξώφυλλο, στο πλαίσιο του event "URTheStar”.

Ειδικοί της μόδας, της διακόσμησης και της ομορφιάς θα επιλύσουν όλες μας τις απορίες στο πλαίσιο των FAB masterclasses, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, τα εξώφυλλα των περιοδικών που έχουν γράψει και αφήσει τη δική τους ιστορία θα ντύσουν το χώρο της Στοάς Χιρς, δημιουργώντας το πιο fashionable background για το Fabwalk, TheTributeEdition. Εικόνες από μοντέλα, φωτογράφους και looks, ονόματα, τίτλοι και ιστορίες μας κάνουν να χανόμαστε στον κόσμο της μόδας που πάντα μας εκπλήσσει και μας εμπνέει. Από τις σελίδες και τα εξώφυλλα των περιοδικών, μεταφερόμαστε στην εντυπωσιακή πασαρέλα που για άλλη μια χρονιά επιμελείται ο Στέφανος Μάλαμας. Νέες συλλογές από το πολυκατάστημα notos, τελευταία trends, keylooks της σεζόν και beauty looks από τον οίκο Givenchy θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα Fabwalk-tribute στο "κέντρο" της μόδας.

Info: Notos Στοά Χιρς, Τσιμισή 24 & Μητροπόλεως 31, Θεσσαλονίκη

#notos #notosofficial #notosfabweek

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος