Ένα σημαντικό στιλιστικό μάθημα για το layering από τον Jamie Dornan

Σχεδόν κρεμμύδι - σαν τον "Mr. Grey".

Ένας από τους πιο κλασικούς τρόπους για να ντυθείς τον χειμώνα, ώστε να αισθάνεσαι ζεστός και να δείχνεις στιλάτος, είναι να υιοθετήσεις την τάση του layering. Πρόκειται για το ντύσιμο σε στρώσεις -δεν μπορεί να μην έχεις ακούσει τη φράση "ντύσου σαν κρεμμύδι"- και αποτελεί ουσιαστικά το "παιχνίδι" με το συνδυασμό διαφορετικών ρούχων -σε στυλ, ύφασμα, χρώμα- μεταξύ τους, φορεμένων το ένα πάνω από το άλλο.

Ένας από τους πιο βασικούς κανόνες του αφορά το μέγεθος των ρούχων. Προκειμένου το συνολικό αποτέλεσμα μίας layering εμφάνισής να δείχνει κομψό, η καλύτερη επιλογή είναι ρούχα που να έχουν σωστή εφαρμογή στο σώμα, άρα να έχουν το κατάλληλο μέγεθος. Να μην είναι δηλαδή σε καμία περίπτωση φαρδιά και ογκώδη. Τι σημαίνει αυτό; Τα φουσκωτά μπουφάν είναι απαγορευτικά.

Και από τη θεωρία περνάμε στην πράξη. Δάσκαλός μας, ο Jamie Dornan, ο Ιρλανδός ηθοποιός που έγινε γνωστός από το ρόλο του Christian Grey στο franchise του "50 αποχρώσεις του γκρι".

Ένα σημαντικό στιλιστικό μάθημα για το layering από τον Jamie DornanΣε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τη νέα τηλεοπτική σειρά του BBC Two, Death and Nightingales, στην οποία πρωταγωνιστεί, ο 36χρονος πόζαρε στο φακό, παραδίδοντας ένα στιλιστικό μάθημα σχετικά με το πώς φοριέται σωστά ένα σύνολο που βασίζεται στο ντύσιμο σε στρώσεις.

Συνδύασε ένα μαύρο τζην παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο, πάνω από το οποίο φόρεσε ένα μαύρο πλεκτό πουλόβερ και πάνω απ' αυτό το κατάλληλο μπουφάν: ένα field jacket, που είναι ελαφρύ, κομψό και ιδανικό για την ολοκλήρωση ενός smart layering look.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα