Ο Samuel L. Jackson μόλις έγινε ο νέος αγαπημένος των απανταχού hypebeasts

Ο 69χρονος Αμερικανός βαδίζει στο δρόμο που χάραξε ο συνάδελφός του, Jeff Goldblum.

Από το Pulp Fiction στα 90s και το Shaft στα 00s μέχρι το πρόσφατο Django: Ο Τιμωρός (2012) και το επερχόμενο Glass, το sequel του "Άφθαρτου" και του "Διχασμένου" (17/01/2019). Τον Samuel L. Jackson ανέκαθεν τον είχαμε στο μυαλό μας ως έναν από τους πιο cool τύπους στο Χόλιγουντ. Και σήμερα, στα 69 του χρόνια, το αστείρευτο coolness του συνεχίζει να κλέβει την παράσταση, όχι κινηματογραφικά, αλλά στιλιστικά.

Ο Samuel L. Jackson μόλις έγινε ο νέος αγαπημένος των απανταχού hypebeastsΟ Αμερικανός βρέθηκε στο Shubert Theatre της Νέας Υόρκης, όπου παρακολούθησε την θεατρική παράσταση "Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια", βασισμένη στο θρυλικό μυθιστόρημα της Harper Lee, και απαθανατίστηκε από τον φακό με ένα look, που πολλοί ζήλεψαν, λίγοι όμως θα τολμούσαν: Μάλλινο χακί κοστούμι, φλούο πορτοκαλί ζιβάγκο, σκούφος, γάντια, κοκάλινα στρογγυλά γυαλιά μυωπίας και μαύρα δερμάτινα δετά παπούτσια.

Ένα χειμωνιάτικο streetwear σύνολο για ενήλικες, με 70s επιρροές, που παντρεύει το casual με το formal, με τον πιο cool και κομψό τρόπο.

Κάτι μας λέει ότι ο Samuel L. Jackson μάλλον κάνει κολλητή παρέα τον τελευταίο καιρό με τον συνάδελφο και κατά τρία χρόνια νεότερό του, Jeff Goldblum.

Από: Esquire UK 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.