Τ-shirt με blazer ή κοστούμι: 9 tips για ανεπιτήδευτα κομψές εμφανίσεις

Ο πιο cool ενδυματολογικός συνδυασμός για να πετύχεις ένα καλό ντύσιμο, χωρίς να φορέσεις πουκάμισο.

Ένα από τα πιο κλασικά δίδυμα του αντρικού στυλ είναι το πουκάμισο με το κοστούμι ή το blazer. Ο πιο επίσημος τρόπος για να δείχνεις κομψός. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο, ότι το συγκεκριμένο ντουέτο δεν επιδέχεται παρεμβάσεων και τροποποιήσεων. Εξάλλου, οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους καταρρίπτονται οι στιλιστικοί κανόνες.

Η καλύτερη και η πιο cool εναλλακτική του πουκαμίσου για να αισθάνεσαι άνετα μέσα στο κοστούμι, δημιουργώντας ένα up to date, σε καμία περίπτωση επιτηδευμένο σύνολο, είναι αναμφίβολα το t-shirt.

Στον ακόλουθο εικονογραφημένο οδηγό θα βρεις κάθε είδος t-shirt και πώς θα το ταιριάξεις όμορφα με blazer ή κοστούμι.

Λευκό t-shirt με blazer ή κοστούμι

Τ-shirt με blazer ή κοστούμι: 9 tips για ανεπιτήδευτα κομψές εμφανίσεις

Πρόκειται για το πιο εύκολο μπλουζάκι, λόγω χρώματος, στους συνδυασμούς, που αυτομάτως μπορεί να κάνει ένα κοστούμι να δείχνει πιο μοντέρνο, "ελαφρύ" και κομψό. Προσοχή στην ποιότητα, στη λαιμόκοψη (να είναι στρογγυλή) και να μην υπάρχει κάποιο τσεπάκι.

Μαύρο t-shirt με blazer ή κοστούμι

T-SHIRT ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Το αμέσως επόμενο πιο ασφαλές t-shirt, που ενδείκνυται για βραδινές εμφανίσεις. Φρόντισε να μην είναι ξεθωριασμένο το χρώμα και το ύφασμά του να μην είναι στενό ή γυαλιστερό και επένδυσε σε ένα σχέδιο με στρογγυλή λαιμόκοψη ή με V για ένα πιο ροκ look.

T-shirt στην ίδια απόχρωση με το blazer ή το κοστούμι

T-SHIRT ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Η μονοχρωμία μπορεί να φαντάζει εκ πρώτης όψεως "βαρετή", με μία δεύτερη όμως ματιά είναι αδύνατον να μην παρατηρήσει κανείς το φινετσάτο αποτέλεσμα που δημιουργεί. Εκτός από το total black, τόλμησε το total blue ή total gray look.

T-shirt σε χρώμα που δημιουργεί αντίθεση με το blazer ή το κοστούμι

T-SHIRT ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Σ' αυτή την περίπτωση πρέπει να έχεις κατά νου το εξής: το παιχνίδι των χρωμάτων είναι ασφαλές όταν παίζεται με το πολύ τρία χρώματα. 

Ριγέ t-shirt με blazer ή κοστούμι

T-SHIRT ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Πρόκειται για τη γνωστή μαρινιέρα, που φοριέται συνήθως τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να την φορέσεις τον χειμώνα. Αρκεί οι χρωματικοί συνδυασμοί να συνάδουν με την εποχή. Η λαιμόκοψη αυστηρά στρογγυλή. 

T-shirt με στάμπα με blazer ή κοστούμι

T-SHIRT ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Το κατά πόσο κομψός θα είναι ο συγκεκριμένος συνδυασμός εξαρτάται άμεσα με την επιλογή που θα κάνεις στο t-shirt, όσον αφορά στη στάμπα. Να είναι δηλαδή ένα σχέδιο που να μην "παλιμπαιδίζει" ή που να μην είναι κραυγαλέο, όπως για παράδειγμα εκείνο που κοσμεί το στήθος του Mr. Baywatch. 

Πλεκτό t-shirt με blazer ή κοστούμι

T-SHIRT ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Αν το βαμβακερό t-shirt σου φαίνεται casual, τότε υπάρχει πάντα η κομψή επιλογή του πλεκτού t-shirt. Είναι επίσης και η πιο ιδανική για τους κρύους μήνες που διανύουμε. 

Polo shirt με blazer ή κοστούμι

T-SHIRT ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Το πιο στιβαρό μπλουζάκι, που ακροβατεί μεταξύ t-shirt και πουκαμίσου είναι το polo. Φόρεσέ το στην μακρυμάνικη ή κοντομάνικη εκδοχή του, ανάλογα την εποχή.

T-shirt με V λαιμόκοψη με blazer ή κοστούμι

T-SHIRT ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Όπως αναφέραμε παραπάνω το παρεξηγημένο V neck προσδίδει ροκ στυλ σε ένα σύνολο. Γνώμη μας, είναι να επιλέξεις ένα μπλουζάκι που να μην έχει πολύ βαθύ και μυτερό άνοιγμα.  

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.