Τα ρούχα της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού

Από τη νέα συλλογή του ιταλικού brand Falconeri για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Γράφει: Esquire Editors 30 Ιανουαρίου 2019

Η Falconeri, το brand που εισήχθη στο Calzedonia Group το 2009, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 προβάλλει μέσα από τις συλλογές του την σύγχρονη, διαχρονική ανδρική κομψότητα.

Βασική αξία της γνωστής ιταλικής μάρκας είναι η δεξιοτεχνία των ενδυμάτων της και η ενσάρκωση του ιδιαίτερου χαρακτήρα της μέσα από την μοντέρνα και εκλεπτυσμένη συλλογή της. Απαλά νήματα, το must κασμίρ, η τεχνολογία των υφασμάτων και η μοναδική άνεση είναι μόνο μερικές από τις ιδιότητες που αντιπροσωπεύουν τη μοναδικότητα του brand.

BLACK & WHITE

Ο διαχρονικός Black&White συνδυασμός δημιουργεί ένα τέλειο contrast για τα spring/summer items. Αποτελεί την ιδανική κομψότητα που με βάση τις iconic αποχρώσεις καλύπτει τις στιλιστικές αναζητήσεις όσων χαρακτηρίζονται για το ελεύθερο πνεύμα τους. Το travel style εμπλουτίζεται μέσω νέων τεχνικών, για μια ιδιαίτερα δυναμική εφαρμογή. Ενισχυμένες και αδιάβροχες υφές, ακριβείς λεπτομέρειες και πολυτελή φινιρίσματα όπως η εσωτερική επένδυση jersey κασμίρ.

Τα ρούχα της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού

Τα knitwear ήταν πάντα η καρδιά του brand. Απαλά και εκλεκτά νήματα κυριαρχούν και αυτή τη σεζόν, καθώς είναι διαχρονικά. Τα jumpers με στρογγυλή λαιμόκοψη αποτελούν μέρος διαφορετικών looks: κάτω από μπουφάν για μια πιο επίσημη περίσταση, ή για περιπάτους στην παραλία, sporty και μαλακά για τον ελεύθερο χρόνο.

Για τη φετινή σεζόν η συλλογή εμπλουτίζεται με νέα ζωηρά χρώματα για ένα φωτεινό καλοκαίρι.


ΦΑΛΚΟΝΕΡΙ

Τα σακάκια της Falconeri, βασικά κομμάτια για κάθε περίσταση, έχουν μια απο-δομημένη εφαρμογή, άνετη και απλή, αλλά εμπλουτισμένη σε λεπτομέρειες.

Οι υφές αντανακλούν την έρευνα της Falconeri πάνω στα απαλά νήματα όπως το κασμίρ, το μετάξι και το αγνό βαμβάκι. Η παλέτα χρωμάτων παρουσιάζει το μπλε ως το βασικό συστατικό της σύγχρονης αντρικής γκαρνταρόμπας.

ΦΑΛΚΟΝΕΡΙΟι υφές αντανακλούν την έρευνα της Falconeri πάνω στα απαλά νήματα όπως το κασμίρ, το μετάξι και το αγνό βαμβάκι. Η παλέτα χρωμάτων παρουσιάζει το μπλε ως το βασικό συστατικό της σύγχρονης αντρικής γκαρνταρόμπας.

Το look του casual και σοφιστικέ Falconeri Man ολοκληρώνεται με άνετα παντελόνια σε στιλ French-terry, σε ίσια γραμμή και κυκλοφορούν σε 3 χρώματα: μπλε, μαύρο και γκρι.

 

 

 

 

CAPRI BLUE

Τα υπέροχα τοπία του Capri εμπνέουν τη συγκεκριμένη σειρά της Falconeri. Το βαθύ μπλε της θάλασσας και τα ζεστά χρώματα ντύνουν τις κομψές στιγμές του δυναμικού, σύγχρονου άντρα.

Μια χρωματική παλέτα για το καλοκαίρι, εμπνευσμένη από την ακτή του Amalfi, όπως και οι νέες αποχρώσεις του μπλε που αναμειγύονται με το κρεμ και το λευκό. Ιδανική για τους νέους που θέλουν να φορούν λινά υφάσματα και επιλέγουν το διαχρονικό στιλ cotton-silk piquet.

ΦΑΛΚΟΝΕΡΙ

Για τις πιο ζεστές ημέρες, το brand επαναφέρει το polo σε διαφορετικές υφές. Η σειρά αποπνέει μια νοσταλγική διάθεση για την cotton-silk μπλε έκδοση του piquet polo ενώ διαθέτει και την εναλλακτική λύση delavè για ένα σύγχρονο look. Για τους άνδρες που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ιδανική επιλογή είναι τα sorbet χρώματα.

ΦΑΛΚΟΝΕΡΙ

Φυσικά δεν λείπουν ούτε τα t-shirts: Η Falconeri παρουσιάζει τα βασικά κομμάτια για τη σεζόν, ιδανικά για χαλάρωση. Επικρατούν τα καλοκαιρινά χρώματα και οι απαλές αποχρώσεις όπως του κίτρινου, λιλά, σκούρου μπλε και του φασκόμηλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.