Για την Diesel οι αληθινοί influencers είναι οι followers

Στη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια της, η ιταλική εταιρεία αποθεώνει τα timelines των followers στα social media.

Γράφει: Esquire Editors 04 Φεβρουαρίου 2019

Στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης, όπου όλοι θέλουν να γίνουν influencers, η Diesel μας προσκαλεί να γίνουμε followers. Το ιταλικό brand με υπερηφάνεια παρουσιάζει τη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια του, που φέρει τον ειρωνικό τίτλο "BE A FOLLOWER".

Το να γίνεις γνωστός στα social media σε κάνει αμέσως διάσημο, με το μέλλον να ανοίγεται μπροστά σου. Αλλά αυτό θα κρατήσει; Και το πιο σημαντικό, είμαστε σίγουροι ότι οι influencers πραγματικά πιστεύουν αυτά που προωθούν;

Με γνώμονα αυτό, η Diesel έβαλε στόχο τα social media δίνοντας έμφαση εκεί που είναι η πραγματική δύναμη: Στα χέρια και τα timelines των followers. Δεν κρίνουμε τους influencers Απλά κοιτάμε το φαινόμενο των social media από άλλη οπτική γωνία.

Καθώς ο κανόνας της είναι να σπάει τους κανόνες, η Diesel λανσάρει μία πολυθεματική καμπάνια με αληθινούς influencers που είναι αρκετά κοντά στο brand έτσι ώστε να μπορούν να αυτοσαρκάζονται παρουσιάζοντας το κλισέ του να ζεις μία ίνσταγκραμική ζωή.

Φυσικά όλοι αυτοί οι influencers φορούν πάντα Diesel denim.

Οι influencers που παίρνουν μέρος στην καμπάνια Jennifer Grace @thenativefox, Kristen Crawley @kristennoelcrawley, οι δίδυμες @amixxamiaya και @ayaxxamiaya, Elias Riadi @eliasriadi και Bloody Osiris @bloodyosiris αναγνωρίζουν τις υπερβολές που πολλές φορές κάνουν στα social media, αλλά είναι όλοι τους έτοιμοι να "τσαλακωθούν”.

Έτσι βλέπουμε πολλές σκηνές όπου βρίσκονται σε άβολες η περίεργες καταστάσεις σε σύγκριση με τη ζωή κάποιου ο οποίος δεν είναι ινφλουένσερ και η ζωή του είναι απλή και ξέγνοιαστη απλά φορώντας τα Diesel denim του.

Γι’ αυτό δεν παίζει ρόλο το πόσο διάσημος είσαι στα social media αλλά σημασία έχουν οι followers σου.

Η καμπάνια BE A FOLLOWER της Diesel περιλαμβάνει πολλά μικρά videos και φωτογραφίες σε συνεργασία με την Publicis Italy.
Diesel Stores: Golden Hall 210 6837711, Αγίας Σοφίας 12 Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένους συνεργάτες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style

Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.

Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.

The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα

Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.

Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025

Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.

Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο

Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.

Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.