Ο cool τρόπος του Jake Gyllenhaal για το πώς φοριέται ένα κοστούμι

Το μυστικό βρίσκεται στο πώς θα ρίξεις πάνω σου το πουκάμισο.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 05 Φεβρουαρίου 2019

Κοστούμι. Υπάρχει ο κλασικός, επίσημος τρόπος να το φορέσεις με καλοσιδερωμένο πουκάμισο ζωσμένο μέσα από παντελόνι και γραβάτα. Υπάρχει επίσης ο smart casual με ζιβάγκο, t-shirt ή πουλόβερ και sneakers και υπάρχει και ο cool τρόπος. Σαν αυτόν που λανσάρει ο Jake Gyllenhaal.

Γνωστός για το μινιμαλιστικό στυλ του που "πατά" πάνω σε κλασικές αξίες, τις οποίες φροντίζει να επικαιροποιεί, ο 37χρονος Αμερικανός ηθοποιός εμφανίστηκε στην προβολή της νέας του ταινίας Velvet Buzzsaw στο παγωμένο Sundance Film Festival στο Παρκ Σίτι της Γιούτα με ένα επίσημο και κομψό μεν, άνετο δε σύνολο.

Ο cool τρόπος του Jake Gyllenhaal για το πώς φοριέται ένα κοστούμι

Επέλεξε ένα κλασικό μπλε σκούρο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με ένα επίσης κλασικό ζευγάρι μαύρων δερμάτινων δετών παπουτσιών, όχι όμως με ένα κλασικό πουκάμισο. Προτίμησε ένα σε εμπριμέ, μοντέρνο σχέδιο και το φόρεσε χωρίς γραβάτα, αλλά με ανοιχτό το πρώτο κουμπί και το τελευταίο και χωρίς να το ζώσει μέσα από το παντελόνι. Το άφησε να πέφτει χαλαρά στο σώμα του.

ΤΖΕΪΚ ΤΖΙΛΕΝΧΑΛ

Κι αυτός κύριοι, είναι ο τρόπος του Gyllenhaal να υιοθετεί στο ντύσιμό του αυτό που οι Ιταλοί έχουν αναγάγει σε τέχνη, την sprezzatura

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.