Ο Tommy Hilfiger λανσάρει τη νέα hi-tech αθλητική συλλογή του

Η Tommy Sport είναι η πρώτη αθλητική σειρά για το αμερικάνικο brand που παντρεύει τις κλασικές αξίες με τις υψηλές επιδόσεις.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 11 Φεβρουαρίου 2019

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον Tommy Hilfiger. Ο διάσημος αμερικάνικος οίκος αποκάλυψε τη νέα συλλογή αθλητικών ενδυμάτων, την Tommy Sport, που αναμιγνύει το αμερικανικό του brand με τα καλύτερα αθλητικά σχέδια.

Ο Tommy Hilfiger λανσάρει τη νέα hi-tech αθλητική συλλογή του

Η σειρά περιλαμβάνει γυναικείο και αντρικό activewear με ένα πολύπλευρο twist. Όλα τα κομμάτια στοχεύουν στην επίτευξη της μέγιστης απόδοσης και είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνουν τη βέλτιστη κίνηση κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων. Μπορούν να φορεθούν από τον στίβο μέχρι τη βόλτα στην πόλη και απευθύνονται σε όλους εκείνους που δίνουν μεγάλη σημασία στην καλή φυσική κατάσταση και ευεξία τους.

"Η γυμναστική, το να είμαστε ενεργοί στην καθημερινότητά μας, έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής και έχει αλλάξει το πώς ντυνόμαστε", σημειώνει ο Tommy Hilfiger και συνεχίζει: "Προσπαθώντας λοιπόν να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, δημιουργήσαμε την Tommy Sport, μια συλλογή που συνδυάζει εμβληματικά ρούχα από το αρχείο του οίκου μας με αθλητικά υφάσματα τελευταίας τεχνολογίας".

ΤΟΜΙ ΧΙΛΦΙΓΚΕΡ

Η Tommy Sport collection θα είναι διαθέσιμη από 26 Μαρτίου σε επιλεγμένα TOMMY HILFIGER καταστήματα και online στο tommy.com.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα