Παντελόνια για κομψό και άνετο office look

Οκτώ διαφορετικά στυλ παντελονιού για να διαλέξεις ανάλογα την περίσταση: από το business meeting μέχρι την casual Friday.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 14 Σεπτεμβρίου 2020

Το office look μπορεί ειδικά τα τελευταία χρόνια να αναδιαμορφώνεται διαρκώς, ωστόσο το να δείχνεις περιποιημένος και καλοντυμένος στον εργασιακό σου χώρο θα είναι πάντα στη μόδα. Τα παρακάτω οκτώ διαφορετικά στυλ παντελονιού αποτελούν μία καλή βάση για να χτίσεις ένα κομψό σύνολο όποιο κι αν είναι η περίσταση, casual ή formal.

Το chino

Παντελόνια για κομψό και άνετο office lookΌσο ο καιρός ανοίγει τα ελαφριά, υφασμάτινα παντελόνια αποτελούν ιδανική επιλογή για να αισθάνεσαι όσο πιο δροσερός γίνεται εν ώρα εργασίας. Συνδυάζονται άψογα τόσο με πουκάμισο και blazer, όσο και με ένα πλεκτό πουλόβερ.

 

 

To slim fit τζην

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΛόγω στενής γραμμής, παντρεύεται όμορφα με ένα smart casual look. Φοριέται δηλαδή αντί για το κλασικό παντελόνι κοστουμιού.

 

 

 

Το regular fit τζην

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΠρόκειται για το denim pants με την κλασική ίσια γραμμή και άνετη εφαρμογή. Συνδύασέ το με σακάκια, αλλά και με πιο σπορ κομμάτια.

 

 

 

Το khaki ή αλλιώς cotton twill

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΘυμίζει αρκετά το chino παντελόνι και είναι επίσης συνώνυμο του casual ντυσίματος.

 

 

 

Με πιέτες

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΈνα casual παντελόνι με πιέτες, όπως αυτό της φωτογραφίας, ταιριάζει ωραία με ένα πουλόβερ και oxfords παπούτσια. 

 

 

 

Το tailored

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΗ πιο κλασική επιλογή για να χτίσεις ένα επίσημο σύνολο. Εκτός από το σακάκι, μην διστάσεις να το φορέσεις με πλεκτό πουλόβερ ή t-shirt για ένα πιο χαλαρό στυλ.   

 

 

Με λάστιχο

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΙδανικό για τις ημέρες που μπορείς να ντυθείς άνετα και χαλαρά.

 

 

 

Με κορδόνι

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΈνα ακόμη παντελόνι που το χαρακτηρίζει το στοιχείο της άνεσης και φοριέται κυρίως τους ζεστούς μήνες συνδυασμένο με T-shirt.

 

 

 

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.