Άνετος και στιλάτος με τα ανοιξιάτικα τζάκετ της Falconeri

Η made in Italy Jacket Collection της αντρικής συλλογής του brand.

Γράφει: Esquire Editors 15 Μαρτίου 2019

Τα αντρικά Made-in-Italy jackets της Falconeri αντιπροσωπεύουν την πρακτικότητα και την ευελιξία. Φτιαγμένα από ειδικούς στα φυσικά νήματα,  χαρίζουν στυλ και κομψότητα ενώ παράλληλα διατηρούν ένα ultra-comfortable fit. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς τις δυσκολίες που προκαλούν τα σκληρά υφάσματα και οι άβολες εφαρμογές.

Ενώ συνδυάζονται με πουκάμισο και κομψά παπούτσια για ιδιαίτερες περιστάσεις, στον ελεύθερο χρόνο μπορούν να φορεθούν με μπλούζες με στρογγυλή λαιμόκοψη ή t-shirt, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της άνεσης. Τα στυλ διαφέρουν, με δύο ή τρία κουμπιά ή διπλούς γιακάδες, και γίνονται συνώνυμο της κομψότητας που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Tα ξεχωριστά, απαλά unstructured jacket είναι σχεδόν ίδια με ένα cardigan για κομψό casual style 24/7.

Η χρωματική γκάμα εμπεριέχει την κλασική αντρική παλέτα έως τους πιο πολύχρωμους τόνους για πιο fashion-forward ύφος.

COTTON TWEED JACKET

Άνετος και στιλάτος με τα ανοιξιάτικα τζάκετ της FalconeriΒαμβακερό Tweed Jacket με πέτο, απλικέ τσέπες και κουμπιά, σε κανονική γραμμή. Συνδυάζεται με λινό jersey T-shirt για δυναμικό και ταυτόχρονα casual στυλ.

 

 

CABLE JACKET

ΦΑΛΚΟΝΕΡΙJacket από λινό και βαμβάκι, με πλέξη που έχει εφέ σπάγγου και απλικέ τσέπες, σε στενή γραμμή. Ιδανικό για leisurewear. Συνδυάζεται με μακρυμάνικο crewneck sweater από φλαμμέ νήμα.

 

 

JERSEY PIQUET JACKEΤ

ΦΑΛΚΟΝΕΡΙMust-have για την αντρική γκαρνταρόμπα το βαμβακερό Jersey Piquet σακάκι με κουμπιά, σε κανονική γραμμή. Συνδυάζεται με μακρυμάνικο crewneck sweater από 100% Ultralight cashmere και παντελόνι από βαμβάκι και μετάξι.

 

RAW CUT JACKET

ΦΑΛΚΟΝΕΡΙΣακάκι από λινό και βαμβάκι, με εμφανή ραφή, κουμπιά και απλικέ τσέπες, σε κανονική γραμμή. Συνδυάζεται τέλεια με μακρυμάνικο crewneck sweater από 100% μαλλί merino και παντελόνι από 100% απαλό cashmere.

 

FLAMED JACKET

ΦΑΛΚΟΝΕΡΙΈνα ιδιαίτερο σακάκι από λινό και βαμβάκι, με κουμπιά και απλικέ τσέπες, σε κανονική γραμμή. Συνδυάζεται με ένα T-shirt από φλαμμέ βαμβάκι.

 

 

 

ΦΑΛΚΟΝΕΡΙEναλλακτικά, το ίδιο σακάκι συνδυάζεται με ένα piquet πουκάμισο από βαμβάκι και μετάξι.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.