Η πιο 70s εναλλακτική στο δερμάτινο μπουφάν

Το σουέντ τζάκετ είναι τόσο κλασικό, όσο και ρετρό κομμάτι.

Δεν είναι μόνο το τζην μπουφάν, το biker jacket και η καμπαρντίνα, που έχουν την τιμητική τους τις ενδιάμεσες εποχές - άνοιξη και φθινόπωρο. Το σουέντ ή καστόρινο τζάκετ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα εποχικά πανωφόρια και δη τα ανοιξιάτικα, κυρίως λόγω της μινιμαλιστικής αισθητικής και του κομψού χαρακτήρα του, που το καθιστούν ιδανικό για smart casual looks. Σαν αυτό του Bill Hader.

Η πιο 70s εναλλακτική στο δερμάτινο μπουφάν

Ο 40χρονος κωμικός ηθοποιός συνδύασε ένα λευκό t-shirt με μαύρο παντελόνι και λευκά sneakers και ολοκλήρωσε όχι με blazer, ούτε με δερμάτινο μπουφάν, αλλά με ένα σουέντ τζάκετ στη ζεστή απόχρωση του καφέ.

ΣΟΥΕΝΤ ΤΖΑΚΕΤ

Aντιπροσωπευτικό κομμάτι της αντρικής γκαρνταρόμπας των 70s, το σουέντ τζάκετ προτιμάται σχεδόν πάντα σε γήινες αποχρώσεις, από σκούρο καφέ μέχρι ταμπά και μπεζ, κυρίως λόγω υφάσματος -αναδεικνύεται πιο όμορφα- και δεκαετίας -το 1970 τα πάντα ήταν βαμμένα στο παρεξηγήμενο καφέ. Αν και το συγκεκριμένο ύφασμα θεωρείται από πολλούς δύσκολο ή ακόμα και παλιομοδίτικο να θυμάσαι ότι αποτελεί ιδανική βάση για εκλεπτυσμένους συνδυασμούς. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα