To παστέλ κοστούμι φέρνει την άνοιξη

Οι ήσυχες, αλλά φωτεινές αποχρώσεις των παστέλ χρωμάτων πρωταγωνιστούν στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό tailoring.

Από το κίτρινο και το ροζ μέχρι το γαλάζιο, το λιλά και την μέντα. Τα παστέλ χρώματα έχουν την τιμητική τους κάθε άνοιξη και καλοκαίρι όχι μόνο στη γυναικεία, αλλά και στην αντρική μόδα. Οι ήσυχες αλλά πάντα φωτεινές αποχρώσεις τους αποτελούν ιδανική επιλογή για το χτίσιμο ενός ιδιαίτερου συνόλου, που ξεφεύγει από τους κλασικούς και πολυφορεμένους χρωματικούς συνδυασμούς.

To παστέλ κοστούμι φέρνει την άνοιξη
Dior SS 2019

Για παράδειγμα, αντί να φορέσεις ένα μπλε, γκρι ή μαύρο κοστούμι, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας προτείνουν ένα σε παστέλ γαλάζιο, ροζ, κίτρινο ή στο χρώμα της μέντας.

ΠΑΣΤΕΛ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Οι οίκοι Dior, Ermenegildo Zegna, Louis Vuitton και Acne Studios λάνσαραν στις συλλογές τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 κοστούμια σε πουδρένιες αποχρώσεις, συνδυασμένα στην πλειοψηφία τους με λευκό πουκάμισο ή t-shirt ή στην ίδια παστέλ απόχρωση με το σακάκι και το παντελόνι.

ΠΑΣΤΕΛ ΚΟΣΤΟΥΜΙ
Louis Vuitton SS 2019

Style tip: Τα παστέλ ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος. Ωστόσο, όσο πιο σκουρόχρωμη η επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τόσο πιο ωραία η αντίθεση που δημιουργείται. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα