H νυχτερινή επιστροφή του NITE JOGGER των adidas Originals

H καμπάνια "ρίχνει φως" στους creators που δημιουργούν όταν πέφτει η νύχτα.

Τα adidas Originals επαναδημιουργούν το κλασικό urban running sneaker και προτείνουν το NITE JOGGER στη νέα, αναμφισβήτητα fashionable μορφή του, που κάθε night-time creator ονειρεύεται. Η ανακλαστική του σιλουέτα θα γίνει το fashion statement του κάθε creator που του αρέσει να δημιουργεί όταν πέφτει η νύχτα και θα υποστηριχθεί από μια καμπάνια που δημιουργήθηκε από ένα παγκόσμιο δίκτυο καλλιτεχνών.

H νυχτερινή επιστροφή του NITE JOGGER των adidas Originals

Φωτίζοντας όποιον το φοράει στο σκοτάδι, το NITE JOGGER αποτυπώνει στην πράξη το πώς η χρηστική τεχνολογία σε συνδυασμό με το προχωρημένο design, μπορούν να αναδείξουν τους creators πέρα από τα όρια της νύχτας. Αξιοποιώντας την ανακλαστική τεχνολογία Hi-Vis της προηγούμενης έκδοσης και με το μήνυμα "speed of nite" γραμμένο σε κώδικα morse στην εξωτερική του σόλα και στη γλώσσα, το νέο sneaker είναι σχεδιασμένο για όσους πιστεύουν ότι δεν είναι ποτέ αργά για να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

nite jogger

Με αφορμή το NITE JOGGER που φτιάχτηκε για τους creators που δε σταματούν να δημιουργούν όταν πέφτει η νύχτα, τα adidas Originals σε προσκαλούν σε μια Live, Hi-Vis performance από τον Saske που γνωρίζει καλά τη νυχτερινή όψη της Αθήνας. Οι ομάδες του καλλιτέχνη και των adidas Originals δημιούργησαν ένα διττό video clip για το νέο τραγούδι του Saske με τίτλο "Ένστικτο", το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Live σε μία τεράστια προβολή. Δες το video για το πάρτι που δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα.

Το location του Live είναι μυστικό και σου αποκαλύπτεται με την επίσκεψή σου στο adidas Originals store Athens (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου), απ’ όπου μπορείς να προμηθευτείς την πρόσκλησή σου και να εξασφαλίσεις την είσοδό σου. Δες το teaser video Πρόλαβε μέχρι τις 21/4!

To NITE JOGGER έρχεται 11 Απριλίου στο adidas Originals store Athens, σε επιλεγμένα sneaker stores αλλά και στο adidas.gr, σε μια ποικιλία διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών.

www.adidas.gr/originals_nite_jogger

@adidasOriginals

#NITEJOGGER

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.