5 best seller νέες αφίξεις σε sneakers και trainers

Τα ζευγάρια της Nike και της Adidas που είτε έχουν κυκλοφορήσει και έχουν γίνει ανάρπαστα, είτε αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ό,τι και να αγγίξουν γίνεται χρυσός. Δεν είναι τυχαία τα δύο κορυφαία sport brands αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Η Nike και η adidas μονοπωλούν το ενδιαφέρον των απανταχού sneakerheads με τις νέες κυκλοφορίες τους και αυτά είναι τα πέντε best seller ζευγάρια για τη φετινή σεζόν. Μοντέλα που είτε έχουν κυκλοφορήσει και έχουν γίνει ανάρπαστα, είτε αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον να βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων.

Nike Air Max 98 NYC

5 best seller νέες αφίξεις σε sneakers και trainers

Πέρυσι, η Nike προσκάλεσε ντόπιους designers σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι, Σεούλ, Σαγκάη και Τόκιο να σχεδιάσουν το δικό τους Nike Air Max, αντλώντας έμπνευση από τη μοναδικότητα των κοινοτήτων τους. Από αυτά τα εργαστήρια "On Air", επιλέχθηκαν 18 φιναλίστ με βάση τις δημιουργικές εκτελέσεις των σχεδίων τους και έπειτα, το κοινό ψήφισε τους έξι νικητές, έναν για κάθε πόλη. Εκ των νικητών ήταν και τα Air Max 98 NYC,  εμπνευσμένα από το αστικό τοπίο της Νέας Υόρκης και σχεδιασμένα από τη νεαρή designer Gabrielle Serrano. Επαναφέρουν το ρετρό στυλ των Air Max με πολύχρωμες πινελιές και μοντέρνα σχεδίαση. Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές το ζευγάρι ήταν sold out στην επίσημη ιστοσελίδα της Nike. 

Childish Gambino x adidas Originals Nizza

ΣΝΙΚΕΡΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Δεν είναι διαθέσιμα στην αγορά, αλλά τα περιμένουμε πώς και πώς. Τα Childish Gambino x adidas Originals Nizza "γεννήθηκαν" μέσα από τη συνεργασία του διάσημου sport brand με τον Donald Glover, καθώς ο τραγουδιστής, παραγωγός και ηθοποιός είναι από τον περασμένο Σεπτέμβριο το νέο πρόσωπο των adidas Originals. Τα Nizza είναι φτιαγμένα από καμβά, βαμμένο σε παστέλ κίτρινο χρώμα, έχουν λευκή, φαρδιά σόλα και λευκά-μπλε κορδόνια.

Nike Air Max 97 "On Air: London"

ΣΝΙΚΕΡΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Ένα ακόμη νέο ζευγάρι Air Max για την Nike, ένα ακόμη sold out. Τα χρώματα του "On Air: London" είναι εμπνευσμένα από το αστικό τοπίο και τη ζωή στο Λονδίνο, έτσι ακριβώς όπως τα φαντάστηκε η νεαρή designer Jasmine Lasode, εκ των νικητών του διαγωνισμού "Air Max".

Nike Air Vapormax Plus "On Air: Paris"

ΣΝΙΚΕΡΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Μία ακόμη νικήτρια του διαγωνισμού ήταν η Lou Matheron από το Παρίσι. Για τη δημιουργία του "On Air: Paris" άντλησε έμπνευση από την κατασκευαστική φύση "έργων σε εξέλιξη" στην γαλλική πρωτεύουσα.  "Ήθελα το παπούτσι να είναι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο. Γι' αυτό, μπορείς να αλλάξεις το logo και να επιλέξεις αν θα φορέσεις το λουράκι ή όχι, όπως ακριβώς ένα παπούτσι που βρίσκεται υπό κατασκευή."

adidas I-5923 "Frank Shorter vs. The Imposter - Pack"

ΣΝΙΚΕΡΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ρετρό αισθητικής ζευγάρι trainers, που αποτίνει φόρο τιμής στον Frank Shorter, Αμερικανό χρυσό Ολυμπιονίκη μαραθωνίου στο Μόναχο το 1972. Προσεχώς, στα ράφια των καταστημάτων.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.