Κομψός με αθλητική φόρμα

Μένουμε σπίτι, αλλά δεν φοράμε πιζάμες. Αυτα είναι τα κομμάτια που αναβαθμίζουν αμέσως τα παντελόνια joggers και χτίζουν αθλητικά looks με μη αθλητικό τρόπο.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 23 Νοεμβρίου 2020

Το sportswear είχε πολλά χρόνια να απασχολήσει τόσο πολύ τη βιομηχανία της μόδας, όσο την απασχολεί στις μέρες μας, προσελκύοντας το ενδιαφέρον σχεδιαστών, brands και κορυφαίων οίκων. Η οπτική τους δεν είναι η προφανής. Είναι μία σαφώς πιο σοφιστικέ ματιά που δανείζεται στοιχεία από το smart casual look και βγάζει την αθλητική φόρμα από τους χώρους των γυμναστηρίων και την εισάγει στην καθημερινή γκαρνταρόμπα.

Πώς γεφυρώνεις την λεπτή γραμμή του sport με το casual look, ώστε να φοράς αθλητική φόρμα με μη αθλητικό τρόπο. Συνδυάζοντας το παντελόνι φόρμας, γνωστό και ως jogger, με...

... Φούτερ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugo Philip (@hugophilip) on

Είτε στην απλή, είτε στη hoodie εκδοχή του. Προτίμησε το μαύρο χρώμα και επένδυσε στη μονοχρωμία, δίνοντας φως στο σύνολο με ένα λευκό ή σε ανοιχτόχρωμες γήινες αποχρώσεις αθλητικό παπούτσι.

... Πουκάμισο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugo Philip (@hugophilip) on

Ένα μακρυμάνικο πουκάμισο με casual χαρακτήρα, denim ή βαμβακερό, είναι η καλύτερη επιλογή. Συνδύασέ το με ένα παντελόνι φόρμας σε ίσια γραμμή.

... Παλτό

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Αντί για ένα technical jacket, ρίξε στους ώμους ένα πιο στιβαρό στιλιστικά πανωφόρι, όπως είναι το μάλλινο παλτό, ιδίως εκείνο σε καμηλό χρώμα, ή η καμπαρντίνα.

Κομψός με αθλητική φόρμα

Η τελευταία, στην κλασική ή στη μοντέρνα γραμμή της, ενδείκνυται για την μεταβατική εποχή που διανύουμε.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα