Polo μπλουζάκι, το κομμάτι - κλειδί του καλοκαιρινού smart casual look

Πέντε επιλογές από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 της Hackett London, που ακολουθούν τις τάσεις μόδας της φετινής σεζόν.

Συνώνυμο του preppy και του σύγχρονου smart casual look, το polo μπλουζάκι, που έλκει την καταγωγή του από τα γήπεδα του τένις στα μακρινά 30s, συγκαταλέγεται στα κατεξοχήν κλασικά κομμάτια του ανοιξιάτικου και καλοκαιρινού αντρικού στυλ. Ακροβατεί μεταξύ της άνεσης που προσφέρει ένα t-shirt και της κομψότητας ενός Oxford πουκάμισου και είναι το πιο στιβαρό κοντομάνικο μπλουζάκι. Μπορεί να φορεθεί με τζην ή chino παντελόνι και sneakers, αλλά και με κοστούμι, αντικαθιστώντας επάξια το πουκάμισο.

Polo μπλουζάκι, το κομμάτι - κλειδί του καλοκαιρινού smart casual look

Με εμπειρία 36 ετών, η Hackett London σχεδιάζει μερικά από τα πιο στιλάτα polo shirts που κυκλοφορούν στην αγορά, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε σύγχρονης αντρικής γκαρνταρόμπας για όλες τις ώρες της ημέρας. Έχουν κομψό σχεδιασμό, είναι φτιαγμένα από απλά, αλλά ποιοτικά υφάσματα και θα τα βρεις σε διάφορες αποχρώσεις, κλασικές και μη.

Τα polo της Hackett London που ακολουθούν τις φετινές τάσεις μόδας

Το παστέλ

ΠΟΛΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

Οι ήσυχες φωτεινές αποχρώσεις των παστέλ χρωμάτων πρωταγωνιστούν στην παλέτα της φετινής σεζόν.

Το military

ΠΟΛΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

Ήδη από πέρυσι το print της παραλλαγής έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο της μόδας, στολίζοντας από ρούχα μέχρι αξεσουάρ και υποδήματα.

Το ριγέ

ΠΟΛΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

Η μαρινιέρα δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο καλοκαιρινά μπλουζάκια. Αν δεν θέλεις να επιλέξεις μία στον πολυφορεμένο χρωματικό συνδυασμό του λευκού με το μπλε, προτίμησε ένα σχέδιο που να παντρεύει διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε. 

Το λευκό

ΠΟΛΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

Το πιο διαχρονικό polo μπλουζάκι, χάρη στον ευέλικτο σε συνδυασμούς χαρακτήρα του. 

Το navy blue

ΠΟΛΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

Το αμέσως επόμενο πιο ευκολοφόρετο polo μετά το λευκό.


ΙΝFO

Kεντρική διάθεση: Shop & Trade
222 Piraeus st.,Tavros 177 78,
Athens, Greece
Tel: 210 34 08 400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr