Το athleisure στυλ της "Eastpak x White Mountaineering" συναντά την Ιαπωνία

Με σπορ, πρακτικά και στιλάτα σακίδια πλάτης, σακ βουαγιάζ και τσαντάκια μέσης.

Οι συνεργασίες της Eastpak με καταξιωμένους σχεδιαστές απ' όλο τον κόσμο συνεχώς εξελίσσονται. Τελευταία σύμπραξη του αμερικάνικου brand, εκείνη με το streetwear label από το Τόκιο, White Mountaineering και τον σχεδιαστή του, Yosuke Aizawa. Η συλλογή τους τιτλοφορείται "Eastpak x White Mountaineering" και ταξιδεύει το athleisure look στην ιαπωνική κουλτούρα. Περιλαμβάνει σακίδια πλάτης και τσάντες, που παντρεύουν το όραμα και την τεχνολογία του Aizawa με την ασυμβίβαστη λειτουργικότητα της Eastpak.

Το athleisure στυλ της "Eastpak x White Mountaineering" συναντά την Ιαπωνία

Εμπνευσμένη από την απλότητα του vintage αθλητικού στυλ, κάθε δημιουργία χαρακτηρίζεται από έντονο color blocking, κυρίως με βασικά χρώματα 8-bit, ενώ το χαρακτηριστικό "taping” της White Mountaineering ενισχύει τη συνοχή με την υπόλοιπη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019 του brand.

Eastpak x White Mountaineering

WM PADDED DOUBL’R XL

Eastpak x White MountaineeringΜια extra-large εκδοχή του εμβληματικού σακιδίου πλάτης της Eastpak, Pak’r® Padded. Συνδυάζει τη ρετρό ατμόσφαιρα του ανακλαστικού ιστού και την έντονη χρωματικά λωρίδα, με την πρόσθετη λειτουργικότητα της ενισχυμένης εσωτερικής θήκης για φορητούς υπολογιστές και τις διπλές μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Σύμφωνα με την ιαπωνική τάση για oversized τσάντες και αξεσουάρ.

WM KILLINGTON

Eastpak x White MountaineeringΤο outdoor πνεύμα αυτού του εξαιρετικά πρακτικού backpack αλλάζει επίπεδο, με μια εντελώς νέα προσέγγιση. Το μοντέλο συνδυάζει το χαρακτηριστικό στυλ της White Mountaineering με ιδιαίτερα λειτουργικά στοιχεία σχεδιασμού, όπως οι πολλαπλές τσέπες με φερμουάρ, η ενισχυμένη εσωτερική θήκη για laptop και οι εργονομικοί ιμάντες ώμου και στέρνου.

WM SPRINGER

Eastpak x White MountaineeringΜια τολμηρή επαναπροσέγγιση στο κλασικό τσαντάκι μέσης της Eastpak. Διαθέτει χαρακτηριστικό ιμάντα ανάκλασης και λωρίδες χρωματικά αντίθετες μεταξύ τους , για αίσθηση κλασικού ρετρό σχεδιασμού. Διαθέτει επίσης δύο θήκες με φερμουάρ, ενώ το ιστορικό logo της Eastpak συνδυάζεται αρμονικά με αυτό της White Mountaineering.

WM READER

Eastpak x White MountaineeringΜια ανακατασκευή της πολυτελούς duffel τσάντας, που θυμίζει το αθλητικό ντύσιμο της δεκαετίας του ’90 και αποτέλεσε έμπνευση για αυτό το collab. Με το χαρακτηριστικό ανακλαστικό ιστό της White Mountaineering και χρωματικά αντίθετες λωρίδες σε μονόχρωμους τόνους ή 8 - b i t χρώματα. Εδώ συνδυάζεται η ευελιξία ενός μεγάλου χώρου αποθήκευσης και οι πολλαπλές πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ, ενώ αναδεικνύεται και το συνδυαστικό λογότυπο.

Η συλλογή "Eastpak x White Mountaineering" είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.