To preppy layering look του Pep Guardiola

Ας μιλήσουμε για τις μίνιμαλ στιλιστικές καταβολές του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

"Τελειομανής; Φυσικά και είμαι. Είναι μέρος της δουλειά μου", έχει δηλώσει ο Pep Guardiola. Η τελειομανία και η εμμονή στην λεπτομέρεια μπορεί να είναι ένα από τα OCD του coach της Μάντσεστερ Σίτι, είναι όμως και μία από τις μεγάλες του αρετές. Εκείνη που τον έχει οδηγήσει στην κορυφή των καλύτερων προπονητών στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά και των πιο καλοντυμένων.

To preppy layering look του Pep Guardiola

Το στυλ του είναι πάντα προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Είναι απλά αψεγάδιαστο από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Ένα παζλ από κλασικά κομμάτια σε κλασικά χρώματα (μαύρο, μπλε, γκρι, καφέ, χακί, λευκό), με αναφορές στο ιταλικό tailoring, όταν φορά slim fit κοστούμια με ζιβάγκο ή με γιλέκο, πουκάμισο και γραβάτα και στο αμερικάνικο preppy look, όταν συνδυάζει τα αγαπημένα του chino παντελόνια με crew neck -στρογγυλή λαιμόκοψη- πουλόβερ και λευκό t-shirt από μέσα. Ενδυματολογικός συνδυασμός που στα 90s ήταν πολύ μόδα και σήμερα, έχει πιστούς φίλους ή θανάσιμους εχθρούς. Ο 48χρονος ανήκει στην πρώτη κατηγορία, πετυχαίνοντας πάντα ένα κομψό αποτέλεσμα.

ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ
Εδώ, συνδυάζοντας ένα κίτρινο πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη με μαύρο t-shirt.

Το μυστικό της επιτυχίας του έγκειται στο γεγονός ότι έχει δομήσει το προσωπικό του στυλ γύρω από μία μινιμαλιστική αισθητική -η χρήση αξεσουάρ γίνεται με μέτρο, ένα ρολόι και μία ζώνη είναι αρκετά-, που βασίζεται στις κλασικές αξίες, αλλά και στις στενές γραμμές -τον βοηθά σημαντικά και ο σωματότυπός του. Ουδέποτε ήταν fan των τάσεων μόδας, ανέκαθεν γνώριζε τι τον κολακεύει και τι όχι, αλλά και ότι η προσοχή στις λεπτομέρειες φέρνουν τη νίκη. Ποδοσφαιρική ή στιλιστική. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος