Καλοκαιρινό upgrade στο κλασικό κοστούμι

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και το μοτίβο που δίνει αμέσως χρώμα σε μία μουντή εμφάνιση.

Το να φορέσεις με μοντέρνο τρόπο ένα κλασικό κοστούμι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προϋποθέτει πρώτον, να έχεις μία γενική αίσθηση του καλού γούστου και δεύτερον, να μην φοβάσαι να πειραματιστείς με τους συνδυασμούς, χωρίς να χάνεις στο ελάχιστο σε κομψότητα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλη η προσοχή πρέπει να δοθεί στα αξεσουάρ. Στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, ικανές να χαρίσουν μία στιλάτη νότα στη συνολική σου εμφάνιση.

Και από τη θεωρία περνάμε στην πράξη. 

Πριν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο η πρεμιέρα του Rocketman -στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου-, του biοpic του Elton John με τον Taron Egerton στον ομώνυμο ρόλο να κλέβει τις εντυπώσεις με την ενδυματολογική του επιλογή. 

Καλοκαιρινό upgrade στο κλασικό κοστούμι

Ο 29χρονος ηθοποιός επέλεξε ένα κλασικό ριγέ κοστούμι στις μουντές αποχρώσεις του χακί και του καφέ, φρόντισε όμως να το "φωτίσει" λόγω εποχής με το κατάλληλο μοτίβο στα αξεσουάρ και στα κατάλληλα, έντονα χρώματα. Επένδυσε λοιπόν σε μία γραβάτα με paisley print (λαχούρια), που αναπαριστά το σχήμα της σταγόνας και έχει ταυτιστεί τόσο με το boho look των 70s, όσο και με έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους οίκους μόδας παγκοσμίως, τον Etro και σε ένα εμπριμέ σε επίσης ζωηρές αποχρώσεις ποσέτ. 

Οι μικρές πινελιές που "χτίζουν" την μεγάλη εικόνα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.