Η συλλογή Vans x Harry Potter είναι εδώ

Η Vans εμπνέεται από τους οίκους της Σχολής Hogwarts και κυκλοφορεί τέσσερις αποκλειστικούς χρωματικούς συνδυασμούς σε τέσσερα από τα κλασικά μοντέλα της.

Πριν λίγο καιρό, η Vans κυκλοφόρησε ένα teaser για επερχόμενη συνεργασία με τη Warner Bros. Consumer Products, εμπνευσμένη από το μαγικό σύμπαν του Harry Potter. Σήμερα, είναι διαθέσιμη στα ράφια των καταστημάτων, η συλλογή Vans x Harry Potter, μία δυναμική σειρά υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ με επιρροές από τον Κόσμο των Μάγων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vans (@vans) on

Σχεδιασμένα με έμπνευση από το όνομα και τα χαρακτηριστικά του κάθε οίκου της Σχολής Hogwarts για Μαγείες και Ξόρκια, η Vans κυκλοφορεί τέσσερις αποκλειστικούς χρωματικούς συνδυασμούς σε τέσσερα από τα κλασικά μοντέλα της -το Sk8-Hi για τον οίκο Gryffindor, το μοντέλο Era για τον Slytherin, το Authentic για τον Ravenclaw και το κλασικό Slip-On για τον Hufflepuff. Το μοντέλο ComfyCush Era επίσης, έχει θεματική τις πλασματικές εφημερίδες της ταινίας και σε αυτό αποτυπώνονται τα γραφικά του δημοσιογραφικού χαρτιού της Daily Prophet.

Η συλλογή Vans x Harry Potter είναι εδώ

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και συλλογή ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, αντίστοιχα εμπνευσμένες από τους τέσσερις οίκους του Hogwarts. Τα μοντέλα της συλλογής περιλαμβάνουν ένα Old Skool σακίδιο στα χρώματα του Gryffindor, ένα μαύρο jacket με το σήμα των Κλήρων του Θανάτου και ένα λευκό Harry Potter hoodie με τους 4 οίκους.

Vans x Harry Potter
Vans x Harry Potter
Vans x Harry Potter

Η συλλογή γυναικείων ενδυμάτων αποτελείται από ένα crop μακρυμάνικο σε tie dye print- που δίνει την αίσθηση δίχρωμου σύννεφου- με το σήμα από τους Κλήρους του Θανάτου σε γυαλιστερό print στην μπροστινή πλευρά και ένα θεματικό Backpack Dark Arts φτιαγμένο από ανθεκτικό nylon με το κινούμενο ραβδί των Death Eaters σε ανακλαστικό σχέδιο και το logo του Harry Potter σε patch.

Vans x Harry Potter

Η συλλογή Vans x Harry Potter είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στο Nicosia Mall, στο official corner της Vans στο Attica City Link και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Παράλληλα, η Vans θα παρουσιάσει ένα μοναδικό Vans x Harry Potter pop-up store της συλλογής, στο Color Skates (Πρωτογένους 5, Ψυρρή), 7-30 Ιουνίου, για τους λάτρεις των ιστοριών του Harry Potter. Το pop-up store, στο οποίο διατίθεται η συλλογή, δημιουργήθηκε με έμπνευση από τον μαγικό και φανταστικό κόσμο του Harry Potter αλλά και από τα χαρακτηριστικά του κάθε οίκου της Σχολής Hogwarts για Μαγείες και Ξόρκια. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.