Η νέα συλλογή της Bershka για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019

Νέα σεζόν. Νέες διαθέσεις.

Γράφει: Esquire Editors 17 Ιουνίου 2019

Η Bershka παρουσιάζει τον κατάλογό της για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 και τα πάντα αφορούν τη διάθεση. Για τις γυναίκες, η grunge, goth και άγρια θηλυκότητα, βρίσκει τη στιγμή της να εκφραστεί στιλιστικά. Τα grunge looks διατηρούν ζωντανή την ατμόσφαιρα των 90s με φαρδιά τζην, bomber jackets και chunky μπότες που παίζουν κόντρα στα ανάλαφρα φλοράλ μοτίβα. Όσον αφορά το goth style, οι μοντέρνοι συνδυασμοί σου επιτρέπουν να πετύχεις την καλτ τάση, η οποία μοιράζεται σε δύο στρατόπεδα: το ασπρόμαυρο με επιρροές workwear, γνωστό επίσης και από τις πολλές τσέπες και το γεμάτο πινελιές χρώματος πράσινο και κόκκινο σε αντίθεση, τυπώματα με δράκους και μπλούζες με λιβάδια όλα να αλληλοσυνδέονται με ένταση.

Η νέα συλλογή της Bershka για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019

Για τους άντρες, η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 εξελίσσεται σε μία σεζόν χωρίς προηγούμενο με συναρπαστικούς συνδυασμούς χρωμάτων, τρανταχτά καρό, έντονα σχέδια και απίστευτα πανωφόρια συνδυασμένα με urban κομμάτια.

BERSHKA

Τις εντυπώσεις κλέβουν τα chunky αθλητικά και τα trek σανδάλια, όπως επίσης και οι XL εμπνευσμένες από τα '90s γραμμές με hip-hop κοντομάνικες μπλούζες και πρωταγωνιστή τον Snoop Dogg, αλλά και οι φόρμες εργασίας και τα oversized καρό πουκάμισα σε συνδυασμό με καρό παντελόνια και αξεσουάρ.

BERSHKA
BERSHKA

Αν πάλι το στυλ σας αγαπά περισσότερα τα 00s, μια νέα τάση εμπνέεται από τις πρωτότυπες ταινίες Matrix, με glitchy γραφικά υπολογιστή, φθαρμένα και ξεθωριασμένα υφάσματα και λογότυπα από καουτσούκ. Κι αν δε θέλετε να υπερβάλλετε, οι casual εμφανίσεις διαθέτουν άνετα στοιχεία σε φυσικούς τόνους, καθώς και chunky μοκασίνια και μπότες στρατιωτικού τύπου, συνδυασμένα με απροσδόκητες πινελιές χρώματος.

BERSHKA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.