10 φετινά ρετρό ζευγάρια της Nike

Πυρετός νοσταλγίας στα sneakers του αμερικάνικου sports brand.

Ένα από τα μεγάλα fashion trend της φετινής σεζόν είναι η επιστροφή στο στυλ περασμένων δεκαετιών -70s, 80s, 90s- με την αναβίωση των χρωμάτων, των μοτίβων, των γραμμών και του σχεδιασμού που τις χαρακτήριζε. Φυσικά, το νοσταλγικό ταξίδι της μόδας δεν περιορίζεται στην ένδυση, με την πλειοψηφία των sports brands να λανσάρουν ή να επαναλανσάρουν sneakers με ρετρό επιρροές. 

Τα ακόλουθα 10 είναι τα καλύτερα ρετρό ζευγάρια της Nike για φέτος.

Air Safari SE

10 φετινά ρετρό ζευγάρια της NikeH μοντέρνα εκδοχή του μοντέλου του 1987, με animal print λεπτομέρειες, ενσωματωμένη μονάδα Nike Air, που προσφέρει άνετη εφαρμογή και σόλα από καουτσούκ για περπάτημα χωρίς καταπόνηση των πελμάτων και των γονάτων.

 

Air Max Command

NIKE ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΝΙΚΕΡΣΠροσφέρουν σταθερότητα και αποτελεσματική αντικραδασμική προστασία. Ο συνδυασμός δέρματος, υφάσματος και συνθετικού υλικού στο πάνω μέρος προσφέρει άνεση, ενώ η εξωτερική σόλα εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και πρόσφυση σε πολλές επιφάνειες.

 

SB Zoom Stefan Janoski OG

NIKE ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΝΙΚΕΡΣΈνα ζευγάρι skate sneakers που εξασφαλίζει την καλή κυκλοφορία του αέρα, κράτημα και αντικραδασμική προστασία.

 

 

Air Max 270 React Bauhaus

NIKE ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΝΙΚΕΡΣΕμπνευσμένα από το κίνημα του Μπάουχαουζ, τα συγκεκριμένα αθλητικά ξεχωρίζουν για τις εντυπωσιακές χρωματικές αντιθέσεις τους και την μαλακή αντικραδασμική προστασία για καθημερινή χρήση.

 

Air Jordan Legacy 312 Low

NIKE ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΝΙΚΕΡΣΕίναι αφιερωμένα στην κληρονομιά του Michael Jordan, με τον αριθμό 312 να αποτελεί σαφή αναφορά στον κωδικό περιοχής του Σικάγο.

 

 

 

SB Team Classic

NIKE ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΝΙΚΕΡΣΈνα ακόμη ζευγάρι εμπνευσμένο από τον κόσμο του skateboarding, που συνδυάζει εσωτερική επένδυση με απίστευτα λεία πλευρικά τοιχώματα για άψογη σύνδεση της εξωτερικής σόλας με το επάνω μέρος. 

 

 

Air Force 1 High By You

NIKE ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΝΙΚΕΡΣΤα Nike Air Force 1 πρωτοεμφανίστηκαν το 1982, αποτελώντας ένα κράμα της τεχνολογίας Air με την μπασκετική παράδοση του sports brand. Τρεις δεκαετίες μετά, το συγκεκριμένο μοντέλο αναβιώνει μέσα από τη λογική του customization, της εξατομίκευσης ώστε να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό ζευγάρι.

Viale

NIKE ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΝΙΚΕΡΣΔιαθέτουν ένα ειδικά σχεδιασμένο επάνω μέρος που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και αντικραδασμική προστασία από αφρό, για ανάλαφρη άνεση που διαρκεί όλη μέρα.

 

 

M2K Tekno

NIKE ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΝΙΚΕΡΣΑντλώντας έμπνευση από τη σειρά Monarch, παντρεύουν γνήσιο και συνθετικό δέρμα με ύφασμα και κυκλοφορούν σε μονόχρωμα μαύρα και λευκά και σε ρετρό χρωματικούς συνδυασμούς.

 

 

Air Force 1 Low The Ten

NIKE ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΝΙΚΕΡΣΕμπνευσμένο από τα εμβληματικά Air Force 1, το συγκεκριμένο μοντέλο -δεν κυκλοφορεί online στη χώρα μας- αποτελεί τυο αποτέλεσμα της συνεργασίας του Virgil Abloh, καλλιτεχνικού διευθυντή της αντρικής σειράς ένδυσης της Louis Vuitton με την Nike. 

Από: Esquire IT


Κεντρική φωτογραφία © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.