7 τρόποι να φορέσεις το λευκό παντελόνι

Το πιο φωτεινό παντελόνι της αντρικής καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και πώς να το συνδυάσεις.

Το μαύρο είναι το χρώμα του χειμώνα, το λευκό του καλοκαιριού. Κλισέ παραδοχή, που όσο κι αν θέλουμε να την απορρίψουμε, σχεδόν πάντα την υιοθετούμε. Με το λευκό χρώμα να μην λείπει λοιπόν από καμία αντρική καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, έχουμε επτά διαφορετικά looks για να αναβαθμίσεις το καλοκαιρινό σου στυλ, συνδυάζοντας σωστά το πιο φωτεινό παντελόνι, το λευκό.

1. ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΜΟΝΟΧΡΩΜΙΑ

ΤΟ TOTAL WHITE LOOK ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ.

7 τρόποι να φορέσεις το λευκό παντελόνι
Πουκάμισο και παντελόνι Armani Exchange (Armani Exchange Boutique). Loafers και backpack Salvatore Ferragamo (Salvatore Ferragamo Boutique). Γυαλιά ηλίου Lozza (De Rigo Hellas).

Αναμφίβολα το λευκό είναι το χρώμα που φωνάζει "καλοκαίρι" και συνθέτει chic εμφανίσεις κάτω από τον καυτό ήλιο. Το να πετύχεις όμως ένα κομψό ολόλευκο ντύσιμο δεν είναι το ίδιο εύκολη υπόθεση με το χτίσιμο ενός total black outfit. Αν αποπειραθείς λοιπόν να το δοκιμάσεις, φρόντισε να επιλέξεις ποιοτικά και κλασικά κομμάτια, όπως είναι το πουκάμισο και το τζην παντελόνι.

2. THE PREPPY GUIDE

OXFORD ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ, CHINO ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΣΠΟΡ ΣΑΚΑΚΙΑ. ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΕΓΙΑΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ COOL ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΣΤΥΛ.

ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Σακάκι, πουκάμισο, γραβάτα και παντελόνι, όλα Gant (Gant Boutiques). Sneakers Hogan (Hogan Boutique). Γυαλιά οράσεως Lozza (De Rigo Hellas). Τσάντα Polo.

Επειδή το λευκό όταν συνδυάζεται με το μαύρο δημιουργεί ένα σκληρό κοντράστ, προτίμησε να το παντρεύεις με κομμάτια που είναι βαμμένα σε ουδέτερα κλασικά χρώματα.

3. OLD NAVY

TO ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ.

ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Σακάκι, γιλέκο, μπλούζα και παντελόνι, όλα John Varvatos (Attica). Loafers Καλογήρου. Ζώνη Polo Ralph Lauren (Attica). Τσάντα Tod’s (Tod’s Boutique).

Για να χτίσεις ένα look που έχει την αρμύρα της θάλασσας, αρκεί να επενδύσεις στον πιο καλοκαιρινό χρωματικό συνδυασμό, αυτόν που συναντάς στο κλασικό ναυτικό στυλ: του άσπρου με το navy blue. Εναλλακτικά, προτίμησε παστέλ και γήινες αποχρώσεις.

4. MODERN SAFARI

ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ LOOK ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΠΕΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Μπουφάν και παντελόνι Massimo Dutti. Πουκάμισο Diesel (Diesel Hellas). Γυαλιά ηλίου Invu (Bairamoglou S.A.). Ζώνη Polo Ralph Lauren (Attica). Τσαντάκι MCM (MCM Boutique).

Στις μέρες μας που η μόδα σπάει τους κανόνες ένα σύνολο εμπνευσμένο από το εξωτικό safari trend δεν είναι μόνο εκείνο που συνδυάζει τα χρώματα της γης με το ουδέτερο λευκό. Το ζητούμενο είναι να ποντάρεις όχι στο χρώμα, αλλά στα κομμάτια-σήμα κατατεθέν της συγκεκριμένης τάσης, όπως είναι το military jacket και το πουκάμισο.

5. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΡΙΓΑΣ

ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΤΟ STRIPED PRINT ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΙΕΡΑΣ.

ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Πουκάμισο, τσάντα και sneakers Louis Vuitton (Louis Vuitton Boutique). Παντελόνι The Bostonians (The Bostonians Boutique).

Συγκριτικά με την οριζόντια ρίγα της μαρινιέρας, που συνήθως είναι φαρδιά, τα pinstripes είναι κάθετα και λεπτά, με αποτέλεσμα να κολακεύουν καλύτερα τη σιλουέτα. Να δείχνουν την κορμοστασιά πιο ευθυτενή και να αφαιρούν πόντους από την κοιλιά και την περιφέρεια.

6. DOUBLE DENIM

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΤΟ COOL CANADIAN TUXEDO.

ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Μπουφάν, πόλο και τζην παντελόνι Dsquared2 (Eponymo E>More). Backpack MCM (MCM Boutique).

Απόφυγε τη μονοχρωμία, που θα σε οδηγήσει αυτομάτως σε μια κακόγουστη εμφάνιση, και φρόντισε το τζην παντελόνι που θα φορέσεις να είναι πιο ανοιχτόχρωμο από το τζην μπουφάν/πουκάμισο που θα επιλέξεις και αντιστρόφως. Αν ο συνδυασμός του λευκού με το μαύρο σού φαίνεται σκληρός, προτίμησε ένα σκούρο μπλε denim jacket.

7. SUMMER HEAT

ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Μπουφάν Replay (Replay Stores). Μπλούζα Schott NYC (Fashion Squad). Παντελόνι Antony Morato (Shop & Trade).

ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΜΕ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Χρώματα όπως το ζεστό κεραμιδί και το ψυχρό χακί δημιουργούν κομψά χρωματικά παντρέματα που ξεφεύγουν από τη λογική του άσπρου με το μπλε και χαρίζουν στο σύνολο την απαραίτητη ένταση για να κάνει τη διαφορά. Προτίμησέ τα τόσο σε πανωφόρια, T-shirts και πουκάμισα όσο και σε αξεσουάρ.


Φωτογραφίες: Δημήτρης Σκουλός. Επιμέλεια: Βίβιαν Ρουβέλα. Grooming: Σοφία Κοσσαδά (Beehive Artists), μοντέλο: Anton (Ace Models), βοηθός φωτογράφου: Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα