Το νέο Drill Chore Coat της Vans αντέχει στα δύσκολα

Σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες των skaters, το νέο τζάκετ του brand είναι ό,τι πιο ανθεκτικό θα βρεις σήμερα στην αγορά.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 06 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτή τη σεζόν η Vans παρουσιάζει το πλέον ανθεκτικό, Drill Chore Coat, ένα τζάκετ σχεδιασμένο για αντέχει κάθε κακουχία. Άλλωστε, το skateboarding είναι συνώνυμο της καταστροφής των ρούχων και οι skaters απαιτούν τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία για τον καθημερινό τους ρουχισμό. Το Drill Chore Coat μπορεί να αντέξει κάθε είδους κακομεταχείριση από έναν επαγγελματία skateboarder, διατηρώντας πάντα τη διαχρονική αισθητική των πρώτων workwear jackets.

Το νέο Drill Chore Coat της Vans αντέχει στα δύσκολα

Κατασκευασμένο από ανθεκτική, αδιάβροχη -επεξεργασμένη με DWR- πλέξη από ύφασμα και βαμβάκι, διαθέτοντας και μία μαλακή επένδυση από ποπλίνα για άνεση όλη την ημέρα, κάνει τις καθημερινές δραστηριότητες πιο πρακτικές, χωρίς να θυσιάζει τη διαχρονική κλασική αισθητική του skate.

Drill Chore Coat Vans

Διαθέτει επίσης και μία πλήρως λειτουργική κουκούλα, που τυλίγεται και κρύβεται μέσα στον γιακά, με ένα κρυφό μεταλλικό φερμουάρ και αντίστοιχο κουμπί που κλείνει από πάνω. Παράλληλα, έχει διπλές μπροστινές τσέπες για να παραμένουν ασφαλή τα προσωπικά αντικείμενα, κατά τη διάρκεια του skate.

Drill Chore Coat Vans

Με καινοτομία στον σχεδιασμό και λειτουργικότητα, καθώς και κατασκευασμένο βάσει insights από επαγγελματίες skateboarders, το Vans Drill Chore Coat θα αντισταθεί σε κάθε είδους slams και τούμπες, που άλλα coats δεν ‘μπορούν’ και θα αντέχει πάντα περισσότερο.

Drill Chore Coat Vans

Το Vans Drill Chore Coat είναι ήδη διαθέσιμο στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στο Nicosia Mall στην Κύπρο, στο official corner της Vans στο Attica City Link, στο Notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα