Ο Yves Saint Laurent θα χειροκροτούσε το total black look του Rami Malek

Ο οσκαρικός ηθοποιός έδωσε το "παρών" στο fashion show του Saint Laurent στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Λάτρης του μαύρου χρώματος, των κλασικών γραμμών και των αυστηρών κοστουμιών στο προσωπικό του στυλ, εκκεντρικός και πρωτοποριακός στον τρόπο που έβλεπε τη μόδα και δη τη γυναικεία -ποιος μπορεί να ξεχάσει το "Le Smoking", το πρώτο γυναικείο σμόκιν που ξεχώρισε στη μόδα και την ποπ κουλτούρα. Αναμφισβήτητα, ο Yves Saint Laurent υπήρξε ο μόδιστρος, που έφερε την επανάσταση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής στο δεύτερο μισό του 20ού αιώνα.

Ο Yves Saint Laurent θα χειροκροτούσε το total black look του Rami Malek

Έντεκα χρόνια μετά τον θάνατό του, ο ομώνυμος γαλλικός οίκος απέτισε φόρο τιμής στο "Le Smoking", πραγματοποιώντας ένα fashion show στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, που απέπνεε τη σκοτεινή πλευρά του δημιουργού του. Το μαύρο ήταν το πρωταγωνιστικό χρώμα της συλλογής. Αυτό ακριβώς που επέλεξε ο Rami Malek, φορώντας το σμόκιν αλλιώς.

ΡΑΜΙ ΜΑΛΕΚ

Ο 38χρονος Αμερικανός, που κέρδισε φέτος το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του για τον ρόλο του Freddie Mercury στην ταινία Bohemian Rhapsody, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο στιλάτα αρσενικά του Χόλιγουντ, κυρίως χάρη στις old school ενδυματολογικές επιλογές του. Αυτή τη φορά όμως, δεν επένδυσε στη νοσταλγία του παλιομοδίτικου, αλλά στην πάντα σέξι γοητεία ενός total black look. 

Αντί για ένα κλασικό σμόκιν, επέλεξε να φορέσει ένα ολόμαυρο σύνολο, αποτελούμενο από διαφορετικά κομμάτια και υφάσματα. Κράτησε το σακάκι του σμόκιν και το συνδύασε με γυαλιστερό μαύρο πουκάμισο, δερμάτινο παντελόνι και δετά παπούτσια λουστρίνι. 

Ο Yves Saint Laurent σίγουρα θα χειροκροτούσε τη στιλιστική τόλμη του Malek, το πειραγμένο tuxedo του επίσης.


Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος