Tommy Hilfiger και Mercedes-Benz φέρνουν το cool sportswear σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα

Στη δεύτερη συνεργασία τους, λανσάρουν για το φετινό φθινόπωρο τη συλλεκτική συλλογή TommyXMercedes-Benz, που συνδυάζει την κληρονομιά του Αμερικανού σχεδιαστή με τις τεχνικές γνώσεις της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η τεχνολογική ανωτερότητα της Mercedes-Benz έχει φέρει την ομάδα της, Mercedes-AMG Petronas Motorsport πολλές φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο κορυφαίο πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας του πλανήτη, τη Formula 1. Από την άλλη, ο σχεδιασμός και η εμπορία ποιοτικών ειδών ένδυσης, γυναικείας και αντρικής, έχουν αναδείξει την Tommy Hilfiger ως μία από τις πιο αναγνωρισμένες premium designer lifestyle εταιρείες μόδας παγκοσμίως. 

Φέτος, το fashion brand του Αμερικανού Tommy Hilfiger -έγινε πέρυσι ο επίσημος Apparel Partner της Mercedes-AMG Petronas Motorsport- ενώνει τις δυνάμεις του ξανά με την επί πέντε φορές πρωταθλήτρια της Formula One® για τη δημιουργία της φθινοπωρινής συλλογής, TommyXMercedes-Benz, που βασίζεται στην πολυετή στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών.

Πρόκειται για μία capsule collection, που παντρεύει την iconic και cool sportswear κληρονομιά του σπουδαίου μόδιστρου με τις καινοτόμες τεχνικές γνώσεις της Mercedes-Benz συνδυάζοντας αρμονικά την υπερσύγχρονη τεχνολογία με το διαχρονικό στυλ. Η καμπάνια της συλλογής γιορτάζει τις κοινές αξίες των δύο για ποιοτική δεξιοτεχνία, ανθεκτικά σχέδια και καινοτομία, με το μοντέλο Corey Saucier και μία Mercedes-AMG S63 Coupé να πρωταγωνιστούν.

Tommy Hilfiger και Mercedes-Benz φέρνουν το cool sportswear σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα

Ποια είναι όμως τα κομμάτια της σειράς που ξεχωρίζουν; Τα chino παντελόνια, τα car coats και τα café racer jackets έχουν εξελιχθεί μέσα από λειτουργικά στοιχεία (όπως τα climate control τελειώματα σε αποχρώσεις του μαύρου) με λεπτομέρειες σε κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα.

Hilfiger Mercedes 2

Στα στριφώματα και στις μανσέτες βλέπουμε τη signature γραμμή του Tommy Hilfiger να έχει επαναπροσδιοριστεί μέσα από μία μινιμαλιστική προσέγγιση, ενώ παράλληλα οι γραμμές σε έντονο μπλε προσθέτουν ένα απροσδόκητο twist στο κλασικό και διαχρονικό outerwear.

Hilfiger Mercedes 3

Jackets με fleece επένδυση, αδιάβροχα φερμουάρ και τα τόσο αναγνωρίσιμα logos των δύο brands στο στήθος, καθώς και blazers με δύο κουμπιά και τo χαρακτηριστικό pattern της Tommy Hilfiger στο εσωτερικό του γιακά και στα τελειώματα στα μανίκια, δίνουν τον τόνο σε αυτή την ξεχωριστή συλλογή.

Hilfiger 4

Oxford πουκάμισα με stretch γιακά, μακρυμάνικες μπλούζες και polos με climate control τελειώματα αλλά και τις χαρακτηριστικές Tommy Hilfiger ρίγες δείχνουν το πώς κλασικά κομμάτια μπορούν να έχουν σύγχρονη εμφάνιση και διαχρονική γοητεία.

MERCEDES TOMMY

Στενά παντελόνια και raw stretch jeans συμπληρώνουν την φθινοπωρινή συλλογή όπου η υψηλή τεχνογνωσία της Mercedes-Benz συναντά τις σχεδιαστικές γραμμές της Tommy Hilfiger.

Hilfiger Tommy 4

Σε ποιον όμως, τελικά, απευθύνεται η TommyXMercedes-Benz; Οι κομψές της γραμμές, η εκλεπτυσμένη διάθεση και η αύρα των αγώνων ταχύτητας την κάνουν ιδανική για τον σύγχρονο Tommy άντρα.

Hilfiger 7

Η συλλογή TommyXMercedes-Benz για το Φθινόπωρο 2019 θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από σήμερα 1 Οκτωβρίου. (tommy.com)

#TommyHilfiger

#TommyXMercedesBenz

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα