Diesel και Coca – Cola σχεδιάζουν ρούχα από ανακυκλωμένα υλικά

Η συλλεκτική συλλογή των δύο brands με τίτλο THE (RE)COLLECTION δημιουργήθηκε, κατά κύριο λόγο, από πλαστικά μπουκάλια.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 30 Σεπτεμβρίου 2019

Δύο εμβληματικά brands, το καθένα στον χώρο του, η Coca-Cola και η Diesel, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τη The (Re)Collection: Μία συλλεκτική συλλογή από ανακυκλωμένα υλικά, όπως PET πλαστικό, που προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια και ανακυκλωμένο βαμβάκι.

Η συγκεκριμένη σειρά συνδυάζει την αισθητική του casualwear της Diesel με τον iconic χαρακτήρα της Coca-Cola, προσφέροντας 12 βασικά κομμάτια: Τα κομμάτια από denim είναι ένα unisex workwear τζάκετ με κόκκινη λεπτομέρεια στη ραφή, διακοσμημένο με το εικονικό λογότυπο Coca-Cola, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με το workwear παντελόνι. Η συλλογή διαθέτει επίσης hoodies και t-shirts σε διάφορα χρώματα και σκούφο.

Η Michelle Moorehead, Vice President Global Licensing & Retail της The Coca-Cola company δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Diesel και για αυτή τη συλλογή. Η The (Re)Collection τονίζει τη σημασία της ανακύκλωσης με έναν πολύ προσιτό τρόπο, παρουσιάζοντας κομμάτια μόδας που δημιουργούνται από ανακυκλωμένα υλικά, αλλά είναι και μια συλλογή που γιορτάζει τη μοναδικότητα του καθενός".

Diesel και Coca – Cola σχεδιάζουν ρούχα από ανακυκλωμένα υλικά

Η The (Re)Collection αποτελεί αποτέλεσμα της ένωσης των DNA τόσο της Coca-Cola όσο και της DIESEL, ενώ η συνεργασία αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τα δύο brands να γιορτάσουν την ιδιαίτερη ταυτότητά τους και τα iconic προϊόντα που παράγουν.

Diesel Coca – Cola

Ο Renzo Rosso, ιδρυτής της Diesel, σχολίασε: "Ως κορυφαία πρωτοπόρος στο denim και casual fashion, η Diesel ήταν πάντα γνωστή στον κλάδο ως καινοτόμος. Η συλλογή The (Re)Collection είναι μια συνεργασία ανάμεσα σε δύο αυθεντικά και εικονικά σήματα που δεσμεύονται να κάνουν υπεύθυνη την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Εμπνευσμένοι από το όραμά μας για το μέλλον, συνεργαζόμαστε με την Coca-Cola για να διερευνήσουμε νέες μεθόδους δημιουργίας υφασμάτων, ενώ παράλληλα ενσωματώνουμε ανακυκλωμένα υλικά στις συλλογές μας".

Diesel Coca – Cola

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο DIESEL.com και από τις 7 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά, στα καταστήματα Diesel, στα attica και σε επιλεγμένο δίκτυο καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

#DieselxCocaCola

#TheReCollection

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος