Sport κομψότητα με γιλέκο

Το μοναδικό καπιτονέ μπουφάν που φοριέται τους φθινοπωρινούς μήνες είναι το αμάνικο.

Φθινόπωρο, αυτή η αψυχολόγητη εποχή του χρόνου. Τη μία ζεσταίνεσαι, την άλλη κρυώνεις. Τη μία ο ήλιος λάμπει, την άλλη βρέχει καταρρακτωδώς. Με το καλοκαίρι να μας έχει εγκαταλείψει μόνο ημερολογιακά και τα βαριά κρύα να μην έχουν φτάσει ακόμα, οι αλλαγές του καιρού είναι συχνές και απρόβλεπτες. Τι φοράμε λοιπόν τη μεταβατική αυτή περίοδο για να παραμείνουμε στεγνοί και να διατηρήσουμε μία φυσιολογική θερμοκρασία σώματος; Ρούχα όχι πολύ ζεστά, ούτε ιδιαίτερα δροσερά, αλλά οπωσδήποτε αδιάβροχα. Το γιλέκο ανήκει σίγουρα σ' αυτή την κατηγορία.

Το αμάνικο καπιτονέ μπουφάν είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας· το πανωφόρι – σύμμαχος στο καθημερινό ντύσιμο, που ολοκληρώνει όμορφα κάθε σύνολο, από sport και casual μέχρι smart.

Sport κομψότητα με γιλέκο

Ανδρικό καπιτονέ μαύρο γιλέκο Camel Active. Είναι αδιάβροχο, αντιανεμικό και δεν λεκιάζει. Διαθέτει εσωτερικά επένδυση παραλλαγής και δύο τσέπες.

Στις κλασικές αποχρώσεις -μαύρο, μπλε, χακί, ανθρακί- μπορεί άνετα να συνδυαστεί με πουκάμισο, γραβάτα και tailored παντελόνι, ενώ όταν είναι "βαμμένο" σε χρώματα έντονα και εκκεντρικά, καλό είναι να παντρεύεται με ένα atheisure ή casual look -τζην παντελόνι και φανελένιο πουκάμισο/μακρυμάνικο t-shirt/λεπτό πουλόβερ.

ΓΙΛΕΚΟ

 

Ανδρικό καπιτονέ κεραμιδί γιλέκο Camel Active. Είναι αδιάβροχο, αντιανεμικό και δεν λεκιάζει. Διαθέτει εσωτερικά επένδυση παραλλαγής και δύο τσέπες.

Από τις πιο κομψές επιλογές είναι αναμφίβολα ένα μάλλινο σχέδιο, το γνωστό Prince de Galles, που αποτελείται από διαφορετικά καρό μοτίβα σε γκρι τόνους. Η ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσεις μία smart casual εμφάνιση, που απαρτίζεται είτε από ένα "σπασμένο" κοστούμι, είτε από ένα σεταρισμένο. 

ΓΙΛΕΚΟ


Ανδρικό καπιτονέ γιλέκο γκρι "wool-look" Camel Active. Διαθέτει αποσπώμενο γιακά με εσωτερική γούνινη, οικολογική επένδυση.

Προτού λοιπόν κρεμάσεις ένα γιλέκο στη ντουλάπα σου, φρόντισε να λάβεις υπόψιν το προσωπικό σου στυλ και το καθημερινό σου dress code, για να κάνεις τη σωστή επιλογή σε χρώμα, ύφασμα και σχέδιο.


Για περισσότερες επιλογές σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ πέρνα μία βόλτα από το clodist.gr, που εγγυάται το πιο εύκολο και ανέμελο shopping. 

  • Οι αγορές μπορούν να γίνουν με όλες τις μεθόδους πληρωμής: αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με PayPal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να σε βοηθήσει τηλεφωνικά σε κάθε σου στιλιστική ή άλλη απορία που αφορά το shopping στο clodist.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:30 στο 210 8060646.
  • Είναι σαν να ψωνίζεις σε κατάστημα, καθώς υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης εντός Αττικής για παραγγελίες μέχρι τις 12:00.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.