Space trend, η sci-fi ματιά της μόδας

Το στυλ του αστροναύτη εμπνέει τους σχεδιαστές κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Στο άμεσο μέλλον, ένα ταξίδι στο διάστημα δεν θα αποτελεί ουτοπία. Ο διαστημικός τουρισμός είναι κάτι που σχεδιάζεται εδώ και κάποια χρόνια και ο Sir Richard Branson ευελπιστεί πολύ σύντομα να είναι ο πρώτος που θα το πραγματοποιήσει. Πρόσφατα, είδε το φως της δημοσιότητας η συλλογή που σχεδίασε η εταιρεία του, Virgin Galactic σε συνεργασία με το sports brand, Under Armor, λανσάροντας μία συλλογή με τις στολές που θα φορούν όσοι αποφασίσουν να ζήσουν την εμπειρία.

Space trend, η sci-fi ματιά της μόδας

Πρόκειται για κομμάτια, εμπνευσμένα από τις στολές των αστροναυτών, κατασκευασμένα από ειδικά υλικά και υφάσματα που προσφέρουν άνεση, είναι αδιάβροχα και κοντρολάρουν την εφίδρωση. Είναι επίσης δοκιμασμένα από πιλότους και μηχανικούς ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΔΑ

Κι αν εδώ μιλάμε για διαστημική μόδα στην κυριολεξία, υπάρχει και η φουτουριστική ματιά των σχεδιαστών και των οίκων που μας μεταφέρει νοητά σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακριά.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΔΑ

Στη συλλογή της Alyx για τον φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί το sci-fi στοιχείο, με μακριά αδιάβροχα παλτό σε χακί αποχρώσεις, λευκές μπότες σε στυλ γαλότσας και αξεσουάρ, όπως τσάντες σε space prints.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΔΑ

Ο Isabel Marant με τη σειρά του παίζει με τις μεταλλικές υφές και αποχρώσεις, παραδίδοντας τη δική του εκδοχή του astronaut look. 


ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΔΑ

Παρομοίως και ο Dsquared2. Χτίζει urban σύνολα με διαστημικές επιρροές σε πανωφόρια, παντελόνια και μπότες. 

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα