Τα πιο στιλάτα πουκάμισα του φετινού χειμώνα

Η Seidensticker γιορτάζει φέτος έναν αιώνα ζωής και συνεχίζει να διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Το 1919, ο Walter Seidensticker ίδρυσε στο Μπίλεφελντ της Γερμανίας έναν οίκο υποκαμίσων. Σήμερα, 100 χρόνια αργότερα, η Seidensticker κατασκευάζει 50.000 πουκάμισα την ημέρα και κατατάσσεται στην κορυφαία τριάδα παγκοσμίως, αλλά και στη μεγαλύτερη εταιρεία παράγωγης πουκάμισων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα πουκάμισα της γερμανικής εταιρείας φτιάχνονται από 100% οικολογικό βαμβάκι, είναι non-iron, χρειάζονται δηλαδή ελάχιστο σιδέρωμα μετά το πλύσιμο και υπόσχονται να χαρίσουν στυλ, κύρος και ευελιξία στις εμφανίσεις σου, από τη δουλειά μέχρι τη βραδινή έξοδο, "παντρεύοντας" το επίσημο με το καθημερινό, το σοβαρό με το ζωηρό.

Η συλλογή Seidensticker για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20 περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ (μαντίλια, παπιγιόν) και 50 πουκάμισα -οι τιμές τους ξεκινούν από τα 49,95 ευρώ. Ξεχωρίσαμε τα ακόλουθα τέσσερα.

Τα πιο στιλάτα πουκάμισα του φετινού χειμώνα

Ανδρικό μπλε μονόχρωμο πουκάμισο Seidensticker σε μοντέρνα γραμμή, από 100% βαμβακερό ύφασμα. Διαθέτει τσέπη στο στήθος και γιακά Business Kent.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ Seidensticker

Ανδρικό μπορντώ πουκάμισο με λευκό μικροσχέδιο Seidensticker, σε κανονική γραμμή, από 100% βαμβακερό ύφασμα. Διαθέτει γιακά Spread Kent γιακάς και πατιλέτα εσωτερικά διακοσμημένα με καρώ σιρίτι. 

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ Seidensticker

Ανδρικό γκρι ριγέ πουκάμισο Seidensticker, σε μοντέρνα γραμμή, από 100% βαμβακερό ύφασμα. Διαθέτει τσέπη στο στήθος, Business Kent γιακά και πατιλέτα εσωτερικά διακοσμημένα με σιρίτι μονόχρωμο. 

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ Seidensticker

Ανδρικό μονόχρωμο λευκό πουκάμισο Seidensticker, σε μοντέρνα γραμμή, από 100% βαμβακερό ύφασμα. Διαθέτει έξτρα μακριά μανίκια και τσέπη στο στήθος, Business Kent γιακά και πατιλέτα εσωτερικά διακοσμημένα με σιρίτι μικρό καρώ μπλε. 


Τη συλλογή της Seidensticker για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20 μπορείς να ανακαλύψεις στο clodist.gr, που εγγυάται το πιο εύκολο και ανέμελο shopping. 

  • Οι αγορές μπορούν να γίνουν με όλες τις μεθόδους πληρωμής: αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με PayPal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να σε βοηθήσει τηλεφωνικά σε κάθε σου στιλιστική ή άλλη απορία που αφορά το shopping στο clodist.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:30 στο 210 8060646.
  • Είναι σαν να ψωνίζεις σε κατάστημα, καθώς υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης εντός Αττικής για παραγγελίες μέχρι τις 12:00.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Βρήκαμε το μυστικό της γοητείας του Cillian Murphy

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκπροσωπεί τον οίκο Versace.

Γραφει Νικη Κοντομηνα