Το casual jacket που συνδυάζει στυλ και πρακτικότητα

Αδιάβροχο και αντιανεμικό, το αντρικό μπουφάν της Camel Active αντέχει στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Η Camel Active δημιουργεί πάντοτε προϊόντα που σκοπό έχουν την μακροχρόνια χρήση, καθώς στηρίζεται πάνω σε κλασικές αξίες και επενδύει σε ποιοτικά υλικά. Πολύ σπάνια όμως ένα casual jacket ενσωματώνει τόσο πολλά τεχνολογικά στοιχεία, χωρίς να παραμελεί στο ελάχιστο τον στιλάτο, κομψό σχεδιασμό.

Το casual jacket που συνδυάζει στυλ και πρακτικότητα

Ελαφρύ και ανθεκτικό, από οικολογικά υλικά υψηλής ποιότητας, το αντρικό μπουφάν της Camel Active σε λαδί χρώμα παρέχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες, συνδυάζει άνεση και στυλ και είναι σχεδιασμένο για την καθημερινότητα του σύγχρονου άντρα στην πόλη, αλλά και εκτός αυτής.

CAMEL ACTIVE ΤΖΑΚΕΤ

Τα χαρακτηριστικά του: Είναι φτιαγμένο από 100% πολυαμίδιο και έχει κανονική γραμμή. Διαθέτει κουκούλα με κοτλέ τελείωμα στο γείσο και κορδόνι σύσφιξης στην κουκούλα και στη μέση, για εύκολη προσαρμογή και σταθερότητα, οκτώ εξωτερικές τσέπες με επένδυση fleece, μία εσωτερική τσέπη με φερμουάρ και δύο χρήσιμες θήκες.


Το casual jacket της Camel Active μπορείς να το βρεις στο clodist.gr, που εγγυάται το πιο εύκολο και ανέμελο shopping. 

  • Οι αγορές μπορούν να γίνουν με όλες τις μεθόδους πληρωμής: αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με PayPal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να σε βοηθήσει τηλεφωνικά σε κάθε σου στιλιστική ή άλλη απορία που αφορά το shopping στο clodist.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:30 στο 210 8060646.
  • Είναι σαν να ψωνίζεις σε κατάστημα, καθώς υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης εντός Αττικής για παραγγελίες μέχρι τις 12:00.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα