Νέα πλατφόρμα από το Gant Club

Το πρόγραμμα επιβράβευσης καταναλωτών, Gant Club πλέον διατίθεται και σε εφαρμογή για κινητά.

Γράφει: Esquire Editors 28 Οκτωβρίου 2019

Με στόχο την παροχή ανανεωμένου και πρωτότυπου περιεχόμενου στους καταναλωτές, το πρόγραμμα επιβράβευσης Gant Club λανσάρει τη νέα του πλατφόρμα, με ανανεωμένο site και το Gant Club application, την καινούργια εφαρμογή για κινητά. Με εύχρηστο μενού για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, πληροφορίες κινήσεων και ενημερώσεις αποκλειστικών προσφορών, η νέα πλατφόρμα προσφέρει στα μέλη της, αναβαθμισμένες υπηρεσίες, εμπλουτισμένο υλικό αλλά και πρόσβαση σε αποκλειστικά δώρα GANT.

Στα πλαίσια του έργου αυτοματοποιήθηκαν όλες οι διαδικασίες εγγραφής, επιβράβευσης, εξαργύρωσης και επικοινωνίας των μελών μέσα από omni-channel καμπάνιες και digital coupons. Παράλληλα, με χρήση τεχνολογιών ΑΙ για αναγνώριση φυσικής γλώσσας σε ελληνικά και αγγλικά, δημιουργήθηκε στη σελίδα Facebook του Gant Club το πρώτο loyalty chatbot στην Ελλάδα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών και πελατών της Gant.

Το έργο υλοποιήθηκε από την εταιρία Pobuca για λογαριασμό της Notos Com.

Επισκεφθείτε τη σελίδα www.gantclub.gr ή κατεβάστε την εφαρμογή και μπείτε σε ένα εκπληκτικό κόσμο προνομίων, σχεδιασμένο να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

  • Η εφαρμογή Gant Club App είναι διαθέσιμη για δωρέαν download για χρήστες iOS στο Apple Store και για χρήστες Android στο Google Play.
  • Επισκεφθείτε τo Gant Club στο: www.gantclub.com
  • Ακολουθήστε στο: www.facebook.com/GANTCLUBGREECE

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Αξεσουάρ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

O David Beckham σχεδιάζει τα νέα adidas Ultraboost

Τα David Beckham x adidas Ultra BOOST 19 DB99 sneakers είναι ένας φόρος τιμής στη highlight στιγμή της ποδοσφαιρικής καριέρας του Becks: την χρονιά του 1999.

Πώς θα δείχνεις κομψός όταν φοράς κοστούμι

Δεν μετράει μόνο το μέγεθος.