Το κόκκινο κοστούμι του Cristiano Ronaldo στα φετινά MTV EMAs

Κόκκινο κοστούμι, διαμαντένιο ρολόι και λευκά sneakers για τον Πορτογάλο άσο της Γιουβέντους.

Σμόκιν, μπλε/μαύρο/ανθρακί κοστούμι, λευκό πουκάμισο, slim γραβάτες, παπιγιόν, καλά δερμάτινα δετά παπούτσια. Πάνω-κάτω αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία επενδύει σχεδόν πάντα ο Cristiano Ronaldo στις επίσημες, δημόσιες εμφανίσεις του. Ωστόσο, στο κόκκινο χαλί των MTV European Music Awards που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου στο Fibes Conference and Excibition Centre της Σεβίλης, ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους άφησε για λίγο στην άκρη τη στιλιστική του εμμονή στις κλασικές αξίες, υιοθετώντας ένα τολμηρό, σύγχρονο smart casual look.

Το κόκκινο κοστούμι του Cristiano Ronaldo στα φετινά MTV EMAs
Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, το μοντέλο Giorgina Rodríguez.

Συνδύασε ένα κόκκινο κοστούμι με λευκό t-shirt και λευκά sneakers, το μοντέλο Shox TL, δημιουργία της Nike με τον Comme des Garçons. Ένα φουτουριστικό σχέδιο αθλητικών παπουτσιών από τη φετινή, ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή του ιαπωνικού οίκου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CDGLoversTH (@cdgloversth) on

Ολοκλήρωσε το outfit με τρία κοσμήματα -μία ασημένια αλυσίδα κολιέ, ένα χρυσό διαμαντένιο δαχτυλίδι και ένα διαμαντένιο βραχιόλι- και ένα απαστράπτον ρολόι από τον ελβετικό οίκο Franck Muller.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Πρόκειται για το συλλεκτικό μοντέλο Imperial Tourbillon από λευκόχρυσο διακοσμημένο με περισσότερα από 470 διαμάντια και 91 ρουμπίνια, που κοστίζει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Να σημειωθεί ότι πίσω στο 2012, ο Franck Muller είχε αφιερώσει στον 34χρονο ένα συλλεκτικό ρολόι του, το σχέδιο Perpetual Calendar Bi-Retro Chrono CR7


Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.