Το στυλ των παικτών της Ντεπορτίβο Αλαβές είναι η επιτομή της κομψότητας

Η νέα επίσημη, εκτός γηπέδου, εμφάνιση της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας βάζει στη σέντρα τις κλασικές αξίες του αντρικού στυλ.

Οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε. Οι Ισπανοί δεν γνωρίζουν μόνο από μπάλα, αλλά και από μόδα. Βασικά, έχουν ταλέντο στο να συνδυάζουν το ποδόσφαιρο με το αντρικό στυλ με τον πιο σοφιστικέ τρόπο, δίνοντας τον πρώτο λόγο στις κλασικές αξίες. Την περσινή σεζόν όλα τα φώτα είχαν πέσει πάνω στην επίσημη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα, σχεδιασμένη από τον Αμερικανό μόδιστρο Thom Browne και εμπνευσμένη από την αντρική μόδα των 20s που αναβιώνει αριστουργηματικά μέσα από τη σειρά Peaky Blinders.

Φέτος, τη σκυτάλη της πιο κομψής ομάδας της La Liga παίρνει η Ντεπορτίβο Αλαβές των Fernando Pachecho, Víctor Laguardia και Lisandro Magallán, χάρη στη συνεργασία της με το τούρκικο brand D'S Damat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deportivo Alavés (@deportivoalaves) on

Η εταιρεία ένδυσης ανέλαβε τον σχεδιασμό των εκτός γηπέδου εμφανίσεων των παικτών, παραδίδοντας από κοστούμια, blazers, polo μπλουζάκια και chino παντελόνια μέχρι δερμάτινα υποδήματα, που συνθέτουν κλασικά formal και smart casual looks. 

Όσον αφορά το πρώτο look, όλα τα κοστούμια είναι βαμμένα σε σκούρο μπλε χρώμα και φτιαγμένα από "έξυπνα υφάσματα" που αξιοποιούν τη χρήση της νανοτεχνολογίας και έχουν μεταξύ άλλων δυνατότητες διαχείρισης της υγρασίας, ενώ τόσο το σακάκι όσο και το παντελόνι δεν χρειάζονται σιδέρωμα.

Το στυλ των παικτών της Ντεπορτίβο Αλαβές είναι η επιτομή της κομψότητας

Τα κομμάτια που συνθέτουν το δεύτερο look είναι το πλεκτό blazer σε μπλε-γκρι απόχρωση, το γαλάζιο Oxford πουκάμισο, το λευκό polo shirt, το navy blue μάλλινο πλεκτό πουλόβερ με τη στρογγυλή λαιμόκοψη, το παρκά και το μπεζ-γκρι chino παντελόνι.

Ντεπορτίβο Αλαβές

Ένα δερμάτινο καφέ μοντέλο, που ακροβατεί μεταξύ loafers και sneakers, είναι το ζευγάρι υποδημάτων που ολοκληρώνει και τα δύο looks των παικτών της Αλαβές. 

Ντεπορτίβο Αλαβές

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.