Μακριά παλτό: Τα χρώματα και το print για τον φετινό χειμώνα

Οι τρεις αποχρώσεις και το ένα pattern, που βρίσκονται φέτος ψηλά στις τάσεις μόδας στα αντρικά μακριά, μάλλινα παλτό.

Όσο πιο ευρύχωρο, τόσο πιο στιλάτο. Το μεγάλο trend της σεζόν στα παλτό του φετινού χειμώνα δεν είναι άλλο από τη γραμμή του oversize, που παραπέμπει απευθείας στις "μπόλικες" sartorial επιλογές των αρσενικών της δεκαετίας του '60. Εκτός όμως από το μέγεθος, ποια είναι τα χρώματα και τα σχέδια που βρίσκονται φέτος ψηλά στις τάσεις μόδας;

Το μπεζ είναι το νέο καμηλό

Μακριά παλτό: Τα χρώματα και το print για τον φετινό χειμώναΟι δύο πιο δημοφιλείς χρωματικές επιλογές σε μάλλινο παλτό είναι αναμφίβολα το μαύρο και το καμηλό. Ωστόσο, το δεύτερο έρχονται φέτος να αντικαταστήσουν οι μπεζ αποχρώσεις, από την εκρού μέχρι εκείνη της άμμου. 

 

 

 

 

Το πράσινο είναι το νέο μαύρο

ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΛΤΟΕπένδυσε σε ένα σκούρο πράσινο χρώμα, όπως είναι το κυπαρισσί, που ταιριάζει καλύτερα στο σχέδιο των μακριών παλτών αν αντιθέσει με τις χακί και λαδί αποχρώσεις που προτιμώνται σε κοντά πανωφόρια τύπου bomber και flight jacket, αλλά και σε φουσκωτά μπουφάν.

 

 

 

Το μπλε είναι κλασική αξία

ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΛΤΟ

Εν αντιθέσει με το πράσινο, το μπλε χρώμα θα είναι πάντα στη μόδα στα παλτό. Συγκαταλέγεται ουσιαστικά στην ίδια χρωματική κατηγορία με το μαύρο και το καμηλό.

 

 

 

 

Το πιε ντε πουλ είναι το νέο σκοτσέζικο καρό

ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΛΤΟ

Οι Γάλλοι το περιγράφουν ως ''το πόδι του πουλιού'' (pied de poule). Οι Άγγλοι ως ''το δόντι του κυνηγόσκυλου'' (houndstooth). Πρόκειται για ένα μάλλινο σχέδιο που ανήκει στην οικογένεια των καρό και συναντάται κυρίως σε μαύρο με λευκό ή σε μπεζ με καφέ χρωματικό συνδυασμό.

Συγκριτικά με το σκοτσέζικο καρό, το πιε ντε πουλ είναι λιγότερο διακριτικό σαν σχέδιο, αποπνέοντας ένα ρετρό αέρα με 60s επιρροές. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style

Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.

Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.

The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα

Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.

Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025

Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.

Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο

Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.

Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.