Μαύρες μπότες, 3 κομψά στυλ

Οι Chelsea δεν είναι η μοναδική επιλογή για χειμωνιάτικες smart casual και formal εμφανίσεις.

Ο χειμώνας είναι η εποχή τους και οι μπότες δεν διεκδικούν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου μόνο για πρακτικούς λόγους, να σε προφυλάξουν από τη βροχή, την υγρασία και το κρύο. Χαρίζουν ένα αντισυμβατικά σοφιστικέ στυλ σε κάθε smart casual και formal εμφάνιση, αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο σχέδιο - πάντα σε μαύρο χρώμα και φτιαγμένο από ποιοτικό δέρμα. 

Οι Double Monk Straps boots

Μαύρες μπότες, 3 κομψά στυλ

Είναι η ψηλή εκδοχή των κλασικών, χαμηλών Monk Straps με το χαρακτηριστικό διπλό λουράκι με τις αγκράφες. Γνωστά και ως "τα παπούτσια του καλόγερου", τα Monk Straps σχεδιάστηκαν στις αρχές του 15ου αιώνα και πρωτοφορέθηκαν από τους μοναχούς των ιταλικών Άλπεων. Αποτελούν ιδανική επιλογή για κοστούμι. 

Οι Chelsea boots

ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΟΤΕΣ

Κατάλληλες για κάθε στυλ ντυσίματος, οι Chelsea, που έκαναν μόδα οι Beatles και το κίνημα των Mods στα 60s, είναι αναμφίβολα το πιο δημοφιλές σχέδιο αντρικής μπότας. Κυκλοφορούν σε διάφορες παραλλαγές, άλλες πιο casual και άλλες περισσότερο formal. 

ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΟΤΕΣ

Οι cowboy boots

ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΟΤΕΣ

Με το cowboy look να συγκαταλέγεται ήδη από πέρυσι στις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα, οι μπότες που αντλούν σχεδιαστικά έμπνευση από την Άγρια Δύση δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται στο προσκήνιο. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι που να είναι κομψό, όχι εξεζητημένο, ώστε να ολοκληρώνει όμορφα ένα καλό ντύσιμο. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.