Η νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα από τον Thom Browne

Οι πρωτότυπες επιλογές του διάσημου Αμερικανού σχεδιαστή ξάφνιασαν τους πάντες για άλλη μία χρονιά.

Όποιος θέλει να φορέσει τα χρώματα της Μπαρτσελόνα θα πρέπει πρώτα να μάθει καλά το παιχνίδι της. Το 4-3-3 με τις άπειρες κοντινές πάσες αποτελεί σήμα κατατεθέν της ομάδας, ένα πολύ σημαντικό κληροδότημα της Καταλονίας κι ένας καλλιτεχνικός τρόπος για να προσεγγίσει κανείς το ποδόσφαιρο. Έτσι, εδώ και πολλά χρόνια, σπάνια βλέπουμε να φορούν τη φανέλα των Μπλαουγκράνα παίκτες με σκληροτράχηλη φήμη (με εξαίρεση ίσως τον Arturo Vidal). Τι στυλ λοιπόν θα ταίριαζε στις επίσημες, εκτός αγωνιστικών χώρων, εμφανίσεις της ομάδας;

Ο Thom Browne, o Αμερικανός σχεδιαστής που έχει αναλάβει από πέρυσι να ντύνει τους Καταλανούς, κατέληξε σε έναν πολύ πρωτότυπο συνδυασμό: chino παντελόνι, λευκό πουκάμισο, μάλλινο γιλέκο και καρό γραβάτα. Ή με άλλα λόγια μία εμφάνιση που παραπέμπει κατευθείαν σε κάποιο παραδοσιακό κολέγιο των Η.Π.Α. Καμία σχέση, δηλαδή, με τα κλασικά μαύρα κοστούμια που συνήθως επιλέγουν τα μεγάλα clubs για τους ποδοσφαιριστές τους.

Η νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα από τον Thom Browne

Οι άσπρες ρίγες στο παντελόνι και σε μικρότερο βαθμό στο γιλέκο αποτελούν απόδειξη ότι οι superstars της Μπαρτσελόνα ντύνονται από τον Thom Browne. Ο τελευταίος είναι γνωστός για τα στιλάτα ρούχα που σχεδιάζει, τα οποία όμως έχουν πάντα μία παιχνιδιάρικη διάθεση. Η επίσημη εμφάνιση, λοιπόν, των Καταλανών συμπληρώνεται με κάποιες ακόμα πιο απρόσμενες λεπτομέρειες, όπως το bomber jacket αντί για το κλασικό σακάκι και τα γυαλιά ηλίου. 

Στην φωτογράφηση συμμετείχαν πολλά από τα αστέρια της Μπαρτσελόνα με τους Samuel Umitti, Antoine Griezmann και Frenkie De Jong να δίνουν τον τόνο, μιας και ο πραγματικός αρχηγός της ομάδας, Lionel Messi, δεν ήταν εκεί.

Η ομάδα της Καταλονίας έχει σκοπό να χρησιμοποιεί τις συγκεκριμένες εμφανίσεις για εκτός έδρας ματς του Champions League, ενώ όλα δείχνουν ότι ίσως αλλάξει εκτός από τον τρόπο που παίζεται το ποδόσφαιρο και το στυλ των επίσημων εμφανίσεων διεθνώς. Τελικά, τα ρούχα του Thom Browne είναι ο καταλληλότερος πρεσβευτής ενός club που δίνει τόσο μεγάλη σημασία στις ακαδημίες του.

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα