Pro Leathers, τα πιο κομψά sneakers της Converse για αυτή τη χρονιά

Το μπεζ σουέντ ζευγάρι είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του αμερικάνικου brand με το εκκεντρικό label Midnight Studios.

Αναμιγνύοντας τις κλασικές, μίνιμαλ γραμμές των Converse sneakers με την αντισυμβατικά κομψή ματιά του fashion label Midnight Studios, τα νέα Pro Leathers δεν είναι μία ακόμα προσθήκη στην ομώνυμη σειρά του αμερικάνικου brand. Είναι σίγουρα το πιο κομψό μοντέλο που κυκλοφόρησε φέτος η Converse, αλλά και ένα από τα πιο κομψά της χρονιάς στον χώρο των sneakers. Άλλωστε, στόχος του Shane Gonzales, ιδρυτή του Midnight Studios, ήταν να σχεδιάσει ένα ζευγάρι που να ισορροπεί άψογα μεταξύ του streetwear και του urban chic.

Pro Leathers, τα πιο κομψά sneakers της Converse για αυτή τη χρονιά

Τα Pro Leathers είναι φτιαγμένα από σουέντ δέρμα, έχουν λίγο πιο φαρδιά και παχιά σόλα από τα κλασικά μοντέλα της σειράς και είναι διαθέσιμα μόνο σε μπεζ απόχρωση.

Converse sneakers

"This is a production model. Converse guarantees that this product is suitable for the purpose and without design flaws" ("Αυτό είναι ένα μοντέλο παραγωγής. Η Cοnverse εγγυάται ότι είναι κατάλληλο για χρήση και ότι δεν έχει κανένα ψεγάδι"), είναι το αυτοσαρκαστικό μήνυμα του Gonzales, που αναγράφεται στα κορδόνια.

Converse sneakers

Τα Midnight Studios x Converse Pro Leathers είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα των δύο brands.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.