Η χειμερινή συλλογή της Oxford Company φέρνει τα πιο στιλάτα δώρα για τις γιορτές

Από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι αρώματα. Κάνε δώρα στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου που συνδυάζουν στυλ και ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 18 Δεκεμβρίου 2019

Tα φετινά Χριστούγεννα σε όποιο μέρος της Ελλάδας και εάν είσαι, στην Oxford Company θα βρεις την καλύτερες προτάσεις δώρων για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Λάμψε στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και υποδέξου την πρώτη ημέρα του νέου έτους, φορώντας κλασικά πουκάμισα σε λευκές, σιέλ και πολλές άλλες επιλογές χρωμάτων που θα σε καταπλήξουν.

Η χειμερινή συλλογή της Oxford Company φέρνει τα πιο στιλάτα δώρα για τις γιορτές

Συνδύασε τα με μοναδικά σχέδια από γραβάτες, παπιγιόν και μανικετόκουμπα, κέρδισε τις εντυπώσεις και στρέψε τα βλέμματα όλων επάνω σου.

oxford company

Την ημέρα των Χριστουγέννων, άνοιξε τα δώρα κάτω από το δέντρο, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, φορώντας ένα σπορ πουκάμισο, με ιδιαίτερα στολίσματα και φίνες λεπτομέρειες σε εμπριμέ και καρό σχέδια,

oxford company

 

είτε επιλέξεις ένα από τα πολυαγαπημένα σου μονόχρωμα και διασκέδασε με άνεση και στυλ.

oxford company

Ντύσου με αισθητική ακόμα και στις πιο κρύες εορταστικές μέρες με μάλλινα πλεκτά και ζακέτες σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων.

oxford company

 

Επίσης, επέλεξε μέσα από τη μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ της συλλογής, κασκόλ, γάντια, σκούφους και καθημερινά αξεσουάρ όπως backpack, πορτοφόλια και μπρελόκ για τα μικρά και μεγάλα δώρα προς τους αγαπημένους σας.

oxford company

Ιδανική επιλογή δώρου αποτελεί και το ΝΕΟ eau de toilette Oxford Company. Ένα κλασικό άρωμα ούτε βαρύ ούτε πολύ πικάντικο, που στη βάση του είναι ξυλώδες, περιέχει εσπεριδοειδή, λεβάντα και καρπούς tonka, και μπορεί κανείς να το φορέσει όλες τι ώρες της ημέρας. Σαν άρωμα κάνει τον άντρα να νιώθει αρρενωπό και γεμάτο αυτοπεποίθηση αλλά με ένα μοντέρνα και εναλλακτικά διαχρονικό τρόπο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή που θυμίζει κάτι από την κληρονομιά των πιο κομψών ανδρών, με μια ανατολίτικη ξυλώδη αίσθηση.

oxford company

Αυτές τις γιορτές ανακάλυψε από κοντά την χειμερινή συλλογή της Oxford Company για τον σύγχρονο άντρα, επένδυσε σε προϊόντα με άποψη, αφέσου στα έμπειρα χέρια του προσωπικού εξυπηρέτησης και χάρισε δώρα υψηλής ποιότητας, με την επώνυμη υπογραφή της Oxford Company.


Οι εορταστικές προτάσεις δώρων διατίθενται σε όλα στα κατάστημα Oxford Company & online στο www.oxfordcompany.eu

Οι αγορές μπορούν να γίνουν με όλες τις μεθόδους πληρωμής: αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας με έως 6 άτοκες δόσεις. Δωρεάν μεταφορικά .

Εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει τηλεφωνικά σε κάθε σας στιλιστική ή άλλη απορία από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:30-16:30 στο 8001005050 (χωρίς χρέωση για κλήσεις εντός Ελλάδας)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος