Το μεγάλο πάρτι των Dsquared2 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Το ιταλικό brand των Dean και Dan Caten διοργάνωσε ένα επετειακό fashion show για τα 25 χρόνια του οίκου, παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020/2021.

Από το 1991 ζουν μόνιμα στο Μιλάνο. Η Ιταλία θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι η δεύτερη πατρίδα τους. Οι γεννημένοι στο Τορόντο του Καναδά, Dean και Dan Caten έχουν καταφέρει να θεωρούνται πλέον από τους πιο σύγχρονους εκπροσώπους της ιταλικής φινέτσας στο urban style. Το 1995, κουβαλώντας στις πλάτες τους την εμπειρία της θητείας τους δίπλα στον Gianni Versace, αλλά και στο denim brand Diesel, τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να ιδρύσουν τη δική τους εταιρεία ένδυσης. Σήμερα, η Dsquared2 γιορτάζει 25 χρόνια ζωής και αδιάλειπτης παρουσίας στη βιομηχανία της μόδας και η Εβδομάδα Αντρικής Μόδας του Μιλάνου αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για το μεγάλο πάρτι των γενεθλίων της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DSQUARED2 - Dean & Dan Caten (@dsquared2) on

Το σχεδιαστικό δίδυμο παρουσίασε στο κτίριο του Fondazione Prada τη νέα του συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020/2021, διοργανώνοντας ουσιαστικά ένα fashion show που θύμιζε περισσότερο πάρτι.

Η επίδειξη άνοιξε με πλάνα από τις σημαντικότερες καμπάνιες του brand και τις συνεργασίες του με supermodels και διάσημους αστέρες της μουσικής σκηνής, όπως η Naomi Campbell και η Madonna να προβάλλονται σε μία γιγαντοοθόνη μαζί με εικόνες από την παιδική ηλικία των Dean και Dan αλλά και από τις διακοπές τους στην Μύκονο, που την επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Όσον αφορά την αντρική κολεξιόν τους, τις εντυπώσεις έκλεψαν τα μακριά παλτό, οι μάλλινες ζάκετες, τα καρό πουκάμισα και οι καουμπόικες μπότες με την τάση του cowboy look να κρατά ρόλο πρωταγωνιστή. 

Το μεγάλο πάρτι των Dsquared2 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου
Dsquared2
Dsquared2
Dsquared2

Η αυλαία έπεσε με τους δύο σχεδιαστές να εμφανίζονται στη σκηνή υπό τους ήχους του "We are Family" των Sister Sledge, θέλοντας να επισημάνουν τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει εδώ και 25 χρόνια με το κοινό τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DSQUARED2 - Dean & Dan Caten (@dsquared2) on

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.