Στο σπίτι με το sporty look του LeBron James

Οι αθλητικές φόρμες που επιλέγει ο "Βασιλιάς".

Το ίσως πιο δύσκολο κομμάτι του styling είναι να χτίσεις ένα απλό, καθημερινό ντύσιμο που να μην είναι βαρετό, αλλά να έχει αυτό το "κάτι", που είτε αφορά την κομψότητα του συνόλου, είτε μία διακριτική πινελιά εκκεντρικότητας, που αυτομάτως το διαφοροποιεί. Απ' αυτήν την κατηγορία, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν τα αθλητικά ρούχα. Το να ντυθείς με φούτερ και παντελόνι φόρμας, υιοθετώντας μία sporty, casual εμφάνιση, μπορεί να φαντάζει εύκολο, απαιτεί όμως να κάνεις σωστές, ποιοτικές επιλογές για να δείχνει το αποτέλεσμα προσεγμένο - σαν αυτό του LeBron James για παράδειγμα.

Στο σπίτι με το sporty look του LeBron James

Το ότι υπάρχουν αθλητικές φόρμες και αθλητικές φόρμες, είναι κάτι που ο "Βασιλιάς" γνωρίζει πολύ καλά και γι' αυτό άλλωστε εμπιστεύεται μία συγκεκριμένη εταιρεία. Το όνομα αυτής, Standard Issue. Πρόκειται για ένα brand που ειδικεύεται στην αθλητική ένδυση, λανσάροντας κομμάτια μίνιμαλ αισθητικής. 

Οι νέες προσθήκες στη συλλογή της είναι η σειρά SJB, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το ομώνυμο label του skateboarder, Jimmy Gorecki. Αποτελείται, μεταξύ άλλων, από ένα σετ μαύρης αθλητικής φόρμας, όπως αυτή που φορά στην παραπάνω φωτογραφία ο LeBron.

ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΪΜΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ

ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΪΜΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ

Η SJB collection είναι διαθέσιμη στο site της Standard Issue.

Από: Esquire US 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα