Η νέα, ανοιξιάτικη συλλογή Tommy Hilfiger

Διαχρονικά ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ με σύγχρονο twist.

Αυτή την περίοδο, όλοι #μένουμεσπίτι και συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες. Και γιατί όχι, απολαμβάνουμε το σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο μας. Οπότε τι καλύτερο από το να ενημερωθούμε για τα outfits που θα φορεθούν τη σεζόν που μας έρχεται και το πώς θα ανανεώσουν τη ντουλάπα και τη διάθεσή μας. Μπορεί τα καταστήματα να είναι κλειστά, αλλά το tommy.com, το e-shop της Tommy Hilfiger είναι ανοιχτό 247 και είναι η πρώτη σας στάση για μοναδικές εμφανίσεις.

Η νέα, ανοιξιάτικη συλλογή Tommy HilfigerΗ ανδρική συλλογή TOMMY HILFIGER για την Άνοιξη 2020 αποτελείται από διαχρονικές σιλουέτες, όπως πουκάμισα, chinos και jeans που περιλαμβάνουν τεχνικές λεπτομέρειες από άνετο 4-way stretch TH Flex υλικό, ενώ το νέο TH Cool ύφασμα διαθέτει ιδιότητες cooling, αλλά και απομάκρυνσης της υγρασίας.

Η συλλογή διαθέτει μοναδικές επιλογές από ρουχισμό, αξεσουάρ, καθώς και παπούτσια. Ό, τι δηλαδή χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το στυλ σας.

#1. Jean παντελόνι με polo μπλουζάκι και sneakers είναι συνδυασμός που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα σε όλες τις περιστάσεις. Οι καθημερινές μέρες γίνονται εξαιρετικά άνετες πουκάμισο από απαλό βαμβάκι dobby, μαζί με το jean παντελόνι από ελαστικό βαμβάκι σε ίσια γραμμή και απαλό ξέβαμμα και sneakers με ξεχωριστά πάνελ σε αντίθεση για να προστεθεί ένα πιο χαλαρό ύφος.

#2. T-shirt με ναυτικό λογότυπο από οργανικό βαμβάκι που αναπνέει θα γίνει το αγαπημένο σας για τη νέα σεζόν. Φορέστε το με cargo βερμούδα που διαθέτει πολλές τσέπες και essential κοντομάνικο πουκάμισο από οργανικό βαμβάκι που αναπνέει. Είναι ιδανικά για ζεστές, καλοκαιρινές ημέρες. Και επειδή οι καλύτερες μέρες έρχονται… Συνδυάστε το look αυτό με μία κομψή δερμάτινη τσάντα, με λεπτό design.

Tommy Hilfiger


Δείτε όλη τη συλλογή Tommy Hilfiger για την Άνοιξη 2020 στο TOMMY.COM, διαλέξτε τα κομμάτια που θα ανανεώσουν τα look σας και την διάθεσή σας και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.