Pop Your Colour: Η νέα denim συλλογή της Diesel

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, τα μπατζάκια στα τζην παντελόνια του ιταλικού denim brand βάφονται με χρώμα.

Στην αρχή νομίζεις ότι βλέπεις ένα premium Diesel τζην. Όταν ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά, φαίνονται οι λεπτομέρειες. Στο σημείο του τζην που κάνει cuffs στον αστράγαλο και γυρίζεις το μπατζάκι, εκεί εμφανίζεται το χρώμα. Η σχεδιαστική αυτή επιλογή του ιταλικού denim brand έγινε για να προκαλέσει τις αντιδράσεις μας. Αυτή τη σεζόν, η DIESEL μας λέει "Pop Your Colour".

Pop Your Colour: Η νέα denim συλλογή της Diesel

Με 6 επιλογές για γυναίκες και 23 επιλογές για άνδρες, αυτή η συλλογή μπορεί εκ πρώτης να μοιάζει με άλλες. Ωστόσο, όπου υπάρχει ‘γδάρσιμο’ ή όπου γίνεται turn up στον αστράγαλο, το χρώμα ακτινοβολεί. Το "Pop Your Colour" διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις, που κυμαίνονται από φθορίζον ροζ και κίτρινο έως έντονα κόκκινα και μπλε.

POP YOUR COLOUR DIESEL

Η τεχνική για την επίτευξη αυτού του πολύχρωμου αποτελέσματος είναι ιδιαίτερα εφευρετική. Το χρώμα μέσα σε αυτά τα παντελόνια τζην δεν είναι τυπωμένο, ούτε όμως παραδοσιακή βαφή. Αντ 'αυτού, το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω μιας διαδικασίας αφρισμού. Ο αφρός απορροφάται απευθείας από το ύφασμα για μια απαλή αίσθηση και ένα φυσικό αποτέλεσμα.

POP YOUR COLOUR DIESELΗ διαδικασία είναι τόσο καλοσχεδιασμένη και ακριβής ώστε, ακόμη και σε λευκό τζην, ο εσωτερικός χρωματισμός δεν εμφανίζεται στο εξωτερικό του υφάσματος. Η μέθοδος εκτελείται με ακρίβεια, έτσι ώστε οι αποχρώσεις να εμφανίζονται μόνο στο εσωτερικό τμήμα του παντελονιού. Το χρώμα στο εξωτερικό βγαίνει μόνο στα σημεία όπου υπάρχουν γρατσουνιές και λειάνσεις και δίνει ένα πολύ φωτεινό αποτέλεσμα.

Για να προωθήσει αυτό το τζην, η DIESEL δημιούργησε την καμπάνια "Pop Your Colour". Οι γυναίκες και οι άνδρες που εμφανίζονται, βρίσκονται σε έναν σουρεαλιστικό, ειρωνικό και παιχνιδιάρικο κόσμο, όπου το χρώμα ακολουθεί τις καθημερινές τους κινήσεις (φυσικά φορούν τζιν).

Τα σύννεφα γίνονται κόκκινα και οι πισίνες neon ροζ. Ο λόγος; Για να προσθέσετε χρώμα όπου δεν υπήρχε, δίνοντας έμφαση τόσο στην αισιοδοξία όσο και στην ατομικότητα.


Diesel Stores:

  • Golden Hall
  • Θεσσαλονίκη Αγ.Σοφίας 12
  • Χανιά
  • attica department stores
  • και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

www.diesel.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.