Το e-shop που προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία αγορών για όλη την οικογένεια

Ανακαλύψτε τις πιο κομψές συλλογές για μικρούς και μεγάλους.

Πόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα γινόταν οι αγορές αν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν όλες μέσα από το ίδιο e-shop; Ο όμιλος Παπαϊωάννου, κάνει πράξη τις σκέψεις μας και για πρώτη φορά παρουσιάζει στην Ελλάδα το καινοτόμο concept ενός "Family E-Shop", δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχουμε συνηθίσει.

Στο lapinkids.com, που μέχρι τώρα απευθυνόταν μόνο στους μικρούς μας φίλους, προστίθεται μία νέα κατηγορία "Mum & Dad" οπού μπορεί κανείς να βρει τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές αγαπημένων brands της εταιρίας, όπως Ralph Lauren και Vilebrequin. Έτσι, ξεκινώντας με την συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020, με μια επίσκεψη, εκτός από τα mini me versions, μπορείτε να επιλέξετε κάτι και για τον εαυτό σας. Οι συλλογές εξάλλου περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο κομψά κομμάτια της σεζόν. 

H Polo Ralph Lauren SS20 Collection σας ταξιδεύει στα νησιά των Βερμούδων, με άρωμα διακοπών, και ξεγνοιασιάς ακολουθώντας πάντα το preppy look που είναι σήμα κατατεθέν του label. Ναυτικές ρίγες, print λουλουδιών, ζωντανά χρώματα και υπέροχοι τόνοι του μπλε κυριαρχούν και μας υποδέχονται στην πιο ζεστή και καλοκαιρινή διάθεση.

Ταυτόχρονα, η νέα συλλογή της Vilebrequin για το καλοκαίρι παρουσιάζεται ως μια έκρηξη χρωμάτων. Η χρωματική παλέτα έχει ως έμπνευση τη μακρινή Ινδία, τα νέα μοτίβα οδηγούν σε μέρη όπου η θάλασσα ενώνεται με τη στεριά, οι αστερίες παίζουν με τους ελέφαντες και οι τόνοι του χρυσού υφαίνονται για να δημιουργήσουν πολύτιμα φιλιγκρί.

Ανακαλύψτε τον κόσμο του πρώτου Family e-shop κάνοντας κλικ στο www.lapinkids.com. Επίσης, η συλλογή είναι διαθέσιμη και στο κατάστημα Vilebrequin στο Golden Hall.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα