Αρώματα για το φετινό καλοκαίρι

12 δροσερές, αισθησιακές επιλογές για κάθε προτίμηση.

Σίγουρα, υπάρχει εκείνο το άρωμα που σου ταιριάζει απόλυτα, το αγοράζεις ξανά και ξανά και είναι το σήμα κατατεθέν σου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει ανά διαστήματα να δοκιμάζεις κάτι καινούργιο, ώστε να ανανεώνεις την εμφάνιση, αλλά και τη διάθεσή σου. Τα ακόλουθα 12 ανδρικά αρώματα αποτελούν κάποιες από τις καλύτερες καλοκαιρινές επιλογές. 

Dior Homme -  Dior

Αρώματα για το φετινό καλοκαίριΞυλώδης δημιουργία, ένας συνδυασμός από περγαμόντο, ροζ πιπέρι και έλεμι στις νότες κορυφής, με πατσουλί, κέδρο και ξύλο κασμίρι στις μεσαίες νότες και με λευκό μόσχο και βέτιβερ στις νότες της βάσης.

 

 

 

Baie 19 - Le Labo

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΞυλώδες, βοτανικό, unisex άρωμα που περιέχει πατσουλί, νότες όζοντος, πράσινα φύλλα, αμπροξάν και μόσχο.

 

 

 

 

 

Hugo Now - Hugo Boss

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΥδάτινο άρωμα για άνδρες με νότες κορυφής από κάρδαμο και πολτό λεμονιού, μεσαίες νότες από λεβάντα και μέντα και νότα βάσης από βέτιβερ Αϊτής.

 

 

 

 

CK One Everyone - Calvin Klein

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΚιτρώδες, unisex άρωμα με ​​​​πορτοκαλέλαιο και τζίντζερ στην κορυφή, τσάι και υδάτινες νότες στη μέση και κέδρο, πατσουλί, κεχριμπάρι και μόσχο στη βάση.

 

 

 

 

Beau De Jour - Tom Ford

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΦρέσκο, βοτανικό ξυλώδες άρωμα με νότες κορυφής από εκχύλισμα λεβάντας, μεσαίες νότες από δεντρολίβανο, γεράνι, μέντα, βρύα δρυός και βασιλικό και νότες βάσης από πατσουλί και κεχριμπάρι.

 

 

 

 

L'Ombre des Merveilles - Hermès 

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΞυλώδες ανατολίτικο, unisex άρωμα με νότα κορυφής το μαύρο τσάι, μεσαία νότα το θυμίαμα και νότα βάσης τον σπόρο Τόνκα.

 

 

 

 

 

Silver Birch & Lavender - Jo Malone

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΞυλώδες, unisex άρωμα με νότα κορυφής γκρέιπ φρουτ, μεσαία νότα λεβάντα και νότες βάσης σημύδα και ξύλα.

 

 

 

 

 

Sunset Riot - Allsaints 

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΞυλώδες, λουλουδένιο, unisex άρωμα που περιέχει άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο, ροζ πιπέρι, κέδρο και κεχριμπάρι.

 

 

 

 

 

Gentleman - Givenchy

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΞυλώδες και φρουτώδες άρωμα με νότες κορυφής αχλάδι, κάρδαμο και ανανά, μεσαίες νότες λεβάντα, ίριδα και γεράνι και νότες βάσης πατσουλί, δέρμα και φλοιό μαύρης βανίλιας.

 

 

 

 

Guilty Pour Homme - Gucci 

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΞυλώδες άρωμα με νότες κορυφής από λεβάντα και αμάλφι λεμόνι, μεσαία νότα από άνθος πορτοκαλιού και νότες βάσης από πατσουλί, κέδρο και βανίλια.

 

 

 

 

Terrible Teddy - Penhaligon's 

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΖεστό, καπνιστό άρωμα με νότα κορυφής το θυμίαμα, μεσαία νότα το δέρμα, νότα βάσης το κεχριμπάρι.

 

 

 

 

 

Man Wood Neroli - Bulgari

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΞυλώδες, λουλουδένιο άρωμα με νότες κορυφής από περγαμόντο και νερόλι, μεσαίες νότες από άνθη πορτοκαλιάς και κέδρο και νότες βάσης από δέρμα, λευκό μόσχο, κεχριμπάρι και ξύλα.

 

 

 

 

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα