Πώς θα αποκτήσεις τα καλύτερα Tommy Hilfiger αρώματα στη μισή τιμή

Είσαι μόλις ένα κλικ μακριά από τις μεγαλύτερες καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Θεωρείται από τους κορυφαίους του είδους του και όποτε του δοθεί η ευκαιρία προσπαθεί μέσα από τις δημιουργίες του οίκου του να εμπνεύσει, να παρακινήσει, να προτείνει μία διαφορετική προσέγγιση στη ζωή, το αντρικό στυλ και την περιποίηση. Φυσικό και επόμενο λοιπόν ο Tommy Hilfiger να είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεσαι για να δείχνεις καλύτερος, αρχής γενομένης από το άρωμά σου. Άλλωστε, η ωραία μυρωδιά είναι το Α και το Ω για μία προσεγμένη εμφάνιση. 

Σε περίπτωση που θέλεις να ανανεώσεις την εικόνα σου με ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί, ο αμερικάνικος οίκος μόλις λάνσαρε τη νέα του αντρική αρωματική δημιουργία, που ακούει στο όνομα Impact και απευθύνεται στον σύγχρονο άντρα που είναι ασταμάτητος και τολμηρός να ρισκάρει για να κάνει όλα όσα επιθυμεί πραγματικότητα. Δυναμικό και αρρενωπό, συνδυάζει εσπεριδοειδή, νότες καπνού και ένα blend από τρεις διαφορετικές νότες ξύλου, μεταξύ των οποίων το εκχύλισμα Akigalawood, μια πικάντικη, ξυλώδης νότα που προέρχεται από το πατσουλί και το έλαιο από το φυτό coca.

Πώς θα αποκτήσεις τα καλύτερα Tommy Hilfiger αρώματα στη μισή τιμή
Η συσκευασία των 100ml περιλαμβάνει στο καπάκι μία mini συσκευασία 4ml, ιδανική για σένα που είσαι πάντα σε κίνηση. 

Εκτός όμως από το άρωμα, ο Hilfiger κυκλοφόρησε και τη σειρά grooming Impact, που αποτελείται από μοναδικά προϊόντα περιποίησης, όπως είναι το Impact hair & body wash, το Impact face moisturizer και το Impact grooming oil που θα αναβαθμίσουν τον τρόπο με τον οποίο φροντίζεις καθημερινά το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα σου.

τομι χιλφιγκερ
Από αριστερά προς τα δεξιά: Η ενυδατική κρέμα προσώπου, το έλαιο για τα μούσια και το σαμπουάν-αφρόλουτρο.

Και μπορεί το Impact να ήρθε για να γίνει κλασικό, αλλά ένα από τα πιο διαχρονικά αρώματα του οίκου είναι με διαφορά το Tommy Boy που "γεννήθηκε" στα 90s. Ένα δροσερό, λουλουδάτο άρωμα με κιτρώδεις νότες για σένα που αναζητάς την ανανέωση μέσα από κλασικές αξίες. 

τομι χιλφιγκερ

Όποιο από τις δύο αρωματικές δημιουργίες του Tommy Hilfiger κι αν προτιμήσεις, η καλύτερη περίοδος για να την αποκτήσεις είναι αυτή που διανύουμε. Εμείς κάναμε μία μίνι έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε ότι τόσο στο e-shop, όσο και στα φυσικά καταστήματα του Galerie de beaute οι καλοκαιρινές εκπτώσεις αγγίζουν το 50%. H κατάλληλη ευκαιρία δηλαδή για να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου αρώματα Tommy Hilfiger στη μισή τιμή. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr