2 νέα αποσμητικά για να νικήσεις τον ιδρώτα και την κακοσμία

Το αποσμητικό NIVEA MEN DEEP έρχεται σε δύο υπέροχα νέα αρώματα: Espresso και Amazonia.

Γράφει: Esquire Editors 27 Ιουλίου 2020

Φέτος, το ανδρικό αποσμητικό της ανδρικής σειράς περιποίησης NIVEA MEN DEEP με Black Carbon, ανανεώνεται και παρουσιάζει 2 νέα αρώματα τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία αρώματος που χρειάζεστε στο αποσμητικό σας, αυτό το καλοκαίρι. Μοναδικό άρωμα NIVEA MEN DEEP Espresso το οποίο ξυπνάει τις αισθήσεις και αναζωογονητικό άρωμα NIVEA MEN DEEP Amazonia το οποίο τις ταξιδεύει.

Το αποσμητικό NIVEA MEN DEEP Espresso & Amazonia με Black Carbon, προστατεύει την επιδερμίδα από τον ιδρώτα και παρέχει αίσθηση καθαρής επιδερμίδας. H αντιβακτηριδιακή δράση του Βlack Carbon, δρα αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων, προφέροντας αξιόπιστη και αποτελεσματική προστασία μέχρι και 48 ώρες.

Δύο πολύ γνωστοί σε όλους μας, Comedians & Youtubers, ο Vibrator και ο Iliasfood μάς χάρισαν άπειρο γέλιο στα καινούρια τους, πολύ απολαυστικά videos, παρέα με τα δύο νέα NIVEA MEN DEEP Espresso & Amazonia. Ο Vibrator, άκουσε ιστορίες για τα Χειρότερα Πρώτα Ραντεβού ενώ ο Iliasfood βρήκε το alter-ego του, τον "Υπερενθουσιώδη Ρεπόρτερ" o οποίος πραγματοποίησε δύο απόλυτα ενθουσιώδη ρεπορτάζ για τα Ανεξερεύνητα Πατήσια αλλά και για το Εγχειρίδιο του Beach Soccer.

Tο NIVEA MEN DEEP θα βρίσκεται και στις Stand-up Comedy παραστάσεις "Double Impact”, στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Ηλίας Φουντούλης και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται όλες τις Τετάρτες του Ιουλίου, στο Θέατρο Χυτήριο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

NIVEA MEN DEEP με Black Carbon, σε 2 νέα αρώματα

NIVEA MEN DEEP ESPRESSO

2 νέα αποσμητικά για να νικήσεις τον ιδρώτα και την κακοσμία

Νιώστε τη μαγνητική δύναμη από το δελεαστικό και μοναδικό άρωμα ενός έντονου Espresso, με νότες από ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και κεδρόξυλο.

  • Αίσθηση καθαρής και στεγνής επιδερμίδας
  • Αποτελεσματική δράση κατά των βακτηρίων
  • Αξιόπιστη αποσμητική προστασία 48h και άρωμα που διαρκεί

NIVEA MEN DEEP ΑΜΑΖΟΝΙΑ

NIVEA MEN DEEP DEO

Νιώστε ελεύθεροι και αναζωογονημένοι με την απόλυτη φρεσκάδα του Αμαζονίου σε συνδυασμό με νότες εσπεριδοειδών, τζίντζερ και σανταλόξυλου.

  • Αίσθηση καθαρής και στεγνής επιδερμίδας
  • Αποτελεσματική δράση κατά των βακτηρίων
  • Αξιόπιστη αποσμητική προστασία 48h και άρωμα που διαρκεί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.